Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

James Bond v podaní Daniela Craiga sa vracia: Proti komu sa agent 007 postaví tentokrát?

James Bond: Spectre
James Bond: Spectre (Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures)

Herec postavu nenávidí, no do jej prevtelenia dá vždy úplne všetko. Už o dva roky ho uvidíme v novom diele pod názvom Shatterhand, ktorý je priamym pokračovaním predošlých filmov.

Filmová séria o ikonickom agentovi 007, ktorý dostal povolenie zabíjať, je tu s nami už presne 55 rokov. Za tento dlhý čas sa nám James Bond predstavil skrz viacerých hercov dokopy už v 24. filmoch. V posledných štyroch ho stvárnil lámač ženských sŕdc Daniel Craig, ktorý sa ale po premiére poslednej bondovky vyjadril, že postavu tohto anglického agenta z celého srdca nenávidí. Porušenie zmluvy so štúdiom a následná pokuta by ho ale vyšlaporiadne draho, takže ho uvidíme aj v novej, momentálne pripravovanej bondovke, ktorá do kín dorazí v novembri 2019.

Tá by podľa aktuálnych informácií webového portálu tabloidu Mirror mala vychádzať z novely vydanej v roku 2001, ktorá uzrela svetlo sveta pod názvom Never Dream of Dying. Napísal ju Raymond Benson a James Bond sa v nej postaví proti slepému vodcovi tajnej francúzskej zabijackej organizácii, známej aj ako Union.

Oficiálny názov filmu by mal byť Shatterhand a Bond Girl v tomto filme bude predstavovať postava menomTylyn Migonne. Tá by mala byť zvodnou herečkou s priamymi väzbami na slepého záporáka. Kto ju ale stvárni je momentálne ešte zahalené rúškom tajomstva.

Viac o téme: Daniel CraigJames BondAgent 007
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu