Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

On dostane počas sexuálnych radovánok infarkt a ona zostane pripútaná k posteli: Zošalie?

Gerald´s Game
Gerald´s Game (Zdroj: Foto: Netflix)

Hovorí vám niečo názov Geraldova hra? Ide o román z pera Stephena Kinga, ktorý vyšiel v roku 1992. Ten sa teraz dočká dlhoočakávanej filmovej premiéry, ktorú prinesie streamovací gigant Netflix.

Dej nám predstaví silný príbeh manželov Geralda a Jessie Burlinghamovcov, ktorí sa na svojej odľahlej chate oddávajú erotickým hrám. Vo chvíľach, keď Gerald pripútal svoju ženu k posteli, zomiera a Jessie je uväznená. Žena bojuje so smädom, strachom a vnútornými hlasmi rovnako, ako s vlastnou minulosťou, ktorú poznačilo sexuálne zneužitie otcom. K jej starostiam pribudne boj o Geraldovo telo, ktoré sa stane potravou túlavého psa a strach o vlastný život po návšteve záhadnej postavy s kufríkom kostí.

Režíruje Mike Flanagan(horory Ouija: Origin of Evil,Hush,Oculus), pričom hlavné postavy stvárnia Carla Gugino (The Space Between Us,San Andreas,Watchmen) aBruce Greenwood (The People v. O. J. Simpson: American Crime Story,Star Trek). Okrem toho uvidíme ešteHenryho Thomasa (E.T. The Extraterrestrial),Carela Struyckena (Twin Peaks), ChiaruAureliu(Big Sky) andKate Siegel (Hush). Dáte projektu šancu?

Viac o téme: NetflixStephen KingGeraldova hra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu