Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milovníci 50 odtieňov pozor: VIDEO Záverečná časť trilógie sa odhaľuje v nových záberoch

Päťdesiat odtieňov slobody Zobraziť galériu (2)
Päťdesiat odtieňov slobody (Zdroj: Foto: Universal/Focus Features)

Finálna časť filmovej trilógie, ktorá je adaptáciou knižnej série od spisovateľky E. L. Jamesovej, sa konečne odhaľuje v ukážke. Či sa príbeh skončí šťastne sa "nečitatelia" dozvedia v slovenských kinách už 8. februára.

Keď Anastasia Steelová prvý raz stretla mladého úspešného podnikateľa Christiana Greya, netušila, ako veľmi jej to zmení život. Od začiatku vedela, že vzťah s jej Tieňom nebude prechádzka ružovou záhradou. Christianov životný štýl jej nikdy nebol blízky, no musí sa ho naučiť žiť spolu s ním, a to bez toho, aby stratila vlastnú tvár, integritu a nezávislosť. Christian zas musí prekonať svoju posadnutosť kontrolou a vyrovnať sa so svojimi vnútornými démonmi.

Teraz, keď sú konečne spolu, zažívajú nekonečnú lásku, vášeň a vzájomnú blízkosť a otvára sa pred nimi svet nekonečných možností. Zdá sa, že im nič nechýba. Náhle však zasiahne osud a pred Annou ožívajú jej najhoršie nočné mory. Vracia sahlavné herecké osadenstvo z predchádzajúcich filmov a režírujeJames Foley, ktorý sa postaral aj o predošlý diel.

Prvé dve časti boli filmovými kritikmi označené za odpad kinematografie, fanúšikovia celého príbehu sa zase rozdelili na tých, ktorí snímky milujú, no a na tých, ktorí ich nenávidia. Kam patríte vy? Chystáte sa na finále príbehu do kina?

Viac o téme: Päťdesiat odtieňov sivejPäťdesiat odtieňov temnotyPäťdesiat odtieňov slobody
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu