Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nová pixarovka s názvom Coco vás navnadí ukážkou: Stane sa z nej animák roka?

Coco
Coco (Zdroj: Disney/Pixar)

Štúdio Pixar, ktoré oficiálne patrí pod krídla Disney, sa nám rozhodlo naservírovať nový a poriadne odlišný príbeh, než na aký sme boli doteraz zvyknutí. Animovaný projekt nás totiž vezme na exkurziu do ríše mŕtvych.

V posledných rokoch sadivák pri najnovších počinoch z dielne Pixar mohol stretnúť s viacerými pokračovaniami (Hľadá sa Dory, Autá 3), ktoré síce kvalitou vôbe nesklamali, no štúdio už jednoducho potrebovalo zmenu v podobe nového originálneho príbehu. A práve jeden taký dorazí do svetových kín 27. októbra 2017 (u nás je premiéra posunutá až na 4. januára budúceho roku). Ide o animák Coco. O čom bude?

Napriek zvláštnemu rodinnému zákazu muziky sa Miguel túži stať uznávaným hudobníkom tak, ako boljeho idol, Ernesto de la Cruz. V túžbe dokázať svoj talent sa Miguel súhrou neuveriteľných okolností ocitne v prekrásnej a farebnejRíši mŕtvych. Tam stretne okúzľujúceho klamárskeho podvodníka Hectora a spoločne sa vypravia na strhujúcu cestu odhaliť skutočný príbeh Miguelovej rodiny. Čo hovoríte na ukážku? Zájdete so svojimi deťmi do kina?

Viac o téme: DisneyAnimovaný filmPixarCoco
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu