Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Filmovú sériu Labyrint čaká veľkolepé finále: Pozrite si prvú ukážku dystopickej snímky

Maze Runner: The Death Cure
Maze Runner: The Death Cure (Zdroj: 20th Century Fox)

Fanúšikovia nielen filmov, ale aj kníh, ktoré sú predlohou pre túto sériu, jasajú. Svetlo sveta totiž uzrel prvý trailer pre záverečnú časť série Maze Runner.

Kruh sa definitívne uztvára. Fanúšikovia populárnej dystopickej série niekoľko mesiacov zatínali zuby, pretože zranenie herca Dylana O'Briena (stvárňuje Thomasa, hlavnú postavu filmu) pri kaskadérskom kúskuzastavilo nakrúcanie na celé mesiace, no nakoniec sa dokázal vrátiť a pokračovanie nakrútiť. Vracia sa aj celé herecké osadenstvo, pričom premiéra poslednej časti je naplánovaná na 15. februára 2018. A o čom vlastne bude?

Natáčanie nového Labyrintu začalo nešťastím: Mladého herca zrazilo auto

Thomas z vlastných skúseností dobre vie, že organizácii CHAOSnemožno veriť. Predstaviteliaho však presviedčajú, že klamať už nie je potrebné. Zo skúšok zozbierali všetky potrebné údaje a teraz sa spoliehajú iba na Flekárov s obnovenou pamäťou, že im pomôžu naplniť poslanie. Flekári majú dobrovoľne absolvovať posledný test a dokončiť tak plán, ktorým je vyvinutie lieku na erupciu.

CHAOS však netuší, že sa stalo niečo, čo nemohli predvídať nijaké skúšky ani premenné. Thomas si pamätá oveľa viac, než predpokladajú. A vie aj to, že CHAOS-u nemôže veriť ani slovo. S klamstvami je koniec. Lenže pravda je nebezpečnejšia, ako si Thomas vie predstaviť. Prežil Labyrint aj Zhorenisko. Prežije však aj smrteľnú liečbu? Zájdete do kina?

Viac o téme: LabyrintSmrteľná liečbaMaze Runner
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu