Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Alexandra Daddario v novom filme: VIDEO Noah ju chce v posteli, použije stroj času

Alexandra Daddario v novom filme Zobraziť galériu (2)
Alexandra Daddario v novom filme (Zdroj: YouTube/ONE Media)

Streamovací gigant Netflix je doslova na nezastavenie a len pred pár hodinami uverejnil prvú ukážku pre svoju novú sci-fi komédiu, ktorá ponesie názov When We First Met (Keď sme sa prvýkrát stretli). Jej hlavným ťahúňom bude rozhodne sexi herečka Alexandra Daddario, ktorá poteší oko každého muža. A o čom vlastne projekt bude?

Noah, ktorého v snímke stvárni Robbie Amell, na jednej párty nečakane steretne neuveriteľnesexi Avery v podaní herečky AlexandryDaddario. S ňou strávi dokonalé rande a uvedomí si, že je dievčaťom všetkých jehosnov. Potom však pre Noahaprichádza obrovské sklamanie, keďže ho Avery berielen ako obyčajného kamaráta.

Alexandra Daddario v novom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/ONE Media)

O tri roky neskôr, keď Noah sleduje zásnuby svojej vyvolenej, dostáva sa k nemu úplnenečakaným spôsobomšancavrátiť sa späť v čase a zmeniť osudovú noc, keď sa stretli. To, či sa mu to podarí a zmení celý svoj život, je zatiaľ otázne, no podľa traileru je zjavné, že sa mu to nevydarí na prvý pokus. Ešteže môže do minulosti cestovať toľkokrát, koľko sa mu len zachce.

VIDEO Legendárny Baywatch sa vracia: V hlavnej úlohe s hereckými megahviezdami

Sci-fi komédiuWhen We First MetnatočilAri Sandel, ktorý vychádzal zo scenáraDavida Henningsa.Okrem vyššie spomenutých hercov uvidíme ajAdama Devinea, Noureen DeWulf, Shelley HenningčiAndrewa Bachelora. Snímku v našich kinách neuvidíme, no na Netflixe sa objaví už o pár dní, konkrétne 9. februára. Zaujal vás tento projekt? Dáte mu šancu?

Viac o téme: Alexandra DaddarioWhen We First MetRobbie Amell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu