Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pripravte sa na nového Tarantina, komédiu o Sherlockovi a marvelovku pre dospelých

Sony Pictures predstavilo na CinemaCone svoje novinky Zobraziť galériu (7)
Sony Pictures predstavilo na CinemaCone svoje novinky (Zdroj: ITAfilm)

Spoločnosť Sony Pictures predstavila viaceré filmové projekty, ktoré sa v kinách objavia už čoskoro.

Nie je zvykom, aby filmárske konferencie ovládol projekt, z ktorého nie je natočená ani minúta. Quentinovi Tarantinovi sa to však na tohtoročnom podujatí CinemaCon, kde producenti predstavujú majiteľom a prevádzkovateľom kín chystané snímky, podarilo ukážkovo. Najprv si hostí získal vyhlásením, že je ako majiteľ kina New Beverly v Los Angeles jedným z nich, hneď na to upútal pripravovaným megalomanským filmom, ktorý začne onedlho nakrúcať.

Jeho v poradí deviaty film Once Upon a Time in Hollywood, ktorý príde do kín budúci rok, má byť opusom o 70. rokoch v Hollywoode a predstavia sa v ňom spolu dvaja z najznámejších hercov súčasnosti - Leonardo DiCaprio a Brad Pitt. A to sa prezentácia spoločnosti Sony Pictures len rozbiehala…

Sony Pictures predstavilo na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: ITAfilm)

Spoločnosť si tento rok toho najviac sľubuje od niekoľkých projektov. Komiksovku pre dospelých, akčného Venoma, prišli na CinemaCon predstaviť jeho dve hviezdy. Tom Hardy a Michelle Williams ukázali fanúšikom nový trailer, v ktorom titulný hrdina zápasí s mimozemským symbiontom, no najmä sám so sebou. Krvilačný Venom sa v slovenských kinách objaví už 4. októbra aj vo formáte IMAX.

Charizmatický Matthew McConaughey zas prišiel uviesť exkluzívne prvé zábery z drámy White Boy Rick, ktorá má podľa všetkého oscarové ambície a v našich kinách sa objaví pravdepodobne na jeseň. Producenti tiež zaujali scénou zo sherlockovskej paródie Holmes & Watson, ktorú svojsky predstavil najnovší predstaviteľ najznámejšieho detektíva, komik Will Ferrell. Film Holmes & Watson si budete môcť na plátnach vychutnať už tieto Vianoce.

Na konferencii sa objavili aj hviezdy z pripravovaného krimithrilleru The Girl in the Spider’s Web, adaptácie severského knižného hitu spisovateľa Davida Lagercrantza. Hackerku Lisbeth Salander si v ňom zahrá seriálová kráľovná Alžbeta, Claire Foy, o ktorej výkone prezident Sony Pictures, Tom Rothman, povedal: „Vedľa nej bude Wonder Woman vyzerať ako Power Puff Girl.” Po boku Foy sa objavil predstaviteľ reportéra Mikaela Blomkvista, Sverrir Gudnason, ktorý sa naposledy ukázal v športovej dráme Borg vs McEnroe. Krimithriller The Girl in the Spider’s Web príde do našich kín už túto jeseň.

Okrem toho na konferencii nechýbala prezentácia aj ďalších projektov spoločnosti Sony Pictures: akčného thrilleru Equalizer 2 s Denzelom Washingtonom či animáky Hotel Transylvánia 3 a Spider-Man: Paralelné svety.

Prezident Sony Pictures však pripomenul aj najväčší minuloročný úspech spoločnosti, megahit Jumanji: Vitajte v džungli. Film minulé Vianoce viac než obstál v obrovskej konkurencii, na ktorú si Rothman pred majiteľmi kín neodpustil štipľavú poznámku: „Neuponáhľajte sa pri rozdeľovaní časov na Vianoce 2019. Okrem Star Wars pôjde do kín opäť aj Jumanji.”

Sony Pictures predstavilo na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: ITAfilm)

Viac o téme: Once Upon a Time in HollywoodVenomSpider-Man: Paralelné svetyHolmes & WatsonEqualizer 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu