Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najočakávanejšia komiksovka tohto roka ide do kín: VIDEO Skráťte si čakanie novými ukážkami

Avengers: Infinity War Zobraziť galériu (2)
Avengers: Infinity War (Zdroj: YouTube/Marvel Entertainment)

Už vo štvrtok do kín dorazí očakávaná tímovka Avengers: Inifnity War. Snímka završuje neuveriteľnú desaťročnú cestu filmovým svetom štúdia Marvel a prináša na strieborné plátna najsmrtonosnejšiu a najultimátnejšiu vojnu všetkých čias.

Avengers a ich superhrdinskí spojenci musia riskovať úplne všetko a pokúsiť sa poraziť mocného Thanosa skôr, než jeho bleskový útok, sprevádzaný ničením a skazou, zničí vesmír raz a navždy.

Očakavánú komiksovku režíruje bratské duoAnthony a Joe Russo(Winter Soldier, Civil War) podľa scenáraChristophera MarkusaaStephena McFeelyho(celá trilógia Captain America) a vo filme uvidíme desiatky hercov.

Pokiaľ sa v nich chcete aspoň trošku vyznať, tak ide konkrétne o mená: Josh Brolin (Thanos), Chris Hemsworth (Thor), Sebastian Stan (Bucky/Winter Soldier), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye), Chris Evans (Captain America/Steve Rogers), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlet Witch), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Paul Bettany (Vision), Chadwick Boseman (T'Challa/Black Panther), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Chris Pratt (Star-Lord).

Avengers: Infinity War
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Marvel Entertainment)

To ale samozrejme nie je všetko. Pridá sa Zoe Saldana(Gamora),Dave Bautista(Drax the Destroyer),Karen Gillan(Nebula),Vin Diesel(Groot),Tom Holland(Peter Parker/Spider-Man),Bradley Cooper(Rocket),Benedict Cumberbatch(Doctor Strange),Benedict Wong(Wong),Pom Klementieff(Mantis),Jon Favreau(Happy Hogan),Benicio Del Toro(The Collector),Gwyneth Paltrow(Pepper Potts),Danai Gurira(Okoye),M'Baku(Winston Duke),Don Cheadle(James Rhodes/War Machine),Anthony Mackie(Sam Wilson/Falcon) a mnoho, mnoho ďalších.

Pre milovníkov kvalitného zvuku a obrovského filmového formátu máme skvelú správu.Infinity War jekompletne natočenáv dokonalom IMAX formátena najnovších verziách digitálnych kamier Arri 2D,Alexa 65. Práve takýto obraz si môžete vychutnať aj na Slovensku, konkrétne v IMAX kinosále v bratislavskom Bory Mall.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na26. apríla, takže sa jej dočkáme už o pár dní. Už máte kúpené lístky? Dokážete si tipnúť, ako by nakoniec film mohol dopadnúť, hlavne čo sa obsahovej stránky týka? Podeľte sa s nami o svoj názor v komentároch nižšie.

Viac o téme: MarvelAvengers: Infinity War
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu