Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Spolu na plátne aj mimo neho: Tieto hviezdne páry spojilo natáčanie

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

Láska kvitne v každom veku. Alebo skôr v každej práci? Nakrúcanie mnohých filmov prinieslo slávne aj tie menej slávne spojenia hereckých hviezd.

Otom, že na natáčaní sa dejú rôzne veci, niet pochýb. Hádky či škriepky sú na dennom poriadku, veď inak by to ani nešlo. Alebo? Ponúkame vám zopár príkladov, ktoré dokazujú, že nie len nenávisť, ale aj láska kvitne aj na pracovisku, afilmový pľac nie je výnimkou.


Hviezdna dvojica sa zriekla filmu: Dôvodom je zverejnenie tajného projektu


Andrew Garfield & Emma Stone

Emma Stone, Andrew Garfield,
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: IMDb.com)

Natáčanie Amazing Spidermana prinieslo očakávané spojenie hlavných hrdinov. Herečka Emma Stone apredstaviteľ pavúčieho muža sa dali dokopy vroku 2012 asú spolu doteraz. Dúfajme len, že Garfdield nebude mať také temné obdobie ako jeho postava.

Kristen Stewart & Robert Pattinson

Twilight
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Milióny zaľúbených fanúšičiek sklamalo zistenie, že Edward aBella zTwilightu nemusia predstierať vášeň, keďže sa vtom čase dali aj dokopy. Párik, ktorý prežil natáčanie celej série Twilight, však zruinovalo bozkávanie sa Kristen srežisérom Rupertom Sandersom. Toto však vscenári určite nemali.


Ľúbili sa silno, ale krátko: Manželstvá týchto hviezd trvali len chvíľu


Javier Bardem & Penelope Cruz

Javier Bardem, Penelope Cruz
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: IMDb.com)

Tieto dve španielske herecké hviezdy sa nestretli len pri jednom natáčaní. Prvé spoločne strávené nakrúcanie zažili už vroku 1992 pri komédii Jamon, Jamon. Pre vznik ich romantického vzťahu však bolo dôležité až to ďalšie vroku 2007 vo filme Vicky, Cristina Barcelona. Otri roky na to sa vzali. Mimochodom, Penelope si už filmový vzťah prežila aj sTomom Cruisom, sktorým sa dala dokopy pri natáčaní Vanilla Sky.

Angelina Jolie & Brad Pitt

Brad Pitt a Angelina
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Snáď najznámejšia dvojica, ktorá sa spojila práve pri tvorbe filmu, sú bezpochyby Pán apani Smithovci. Vtom čase bol Brad Pitt šťastne? ženatý sJennifer Aniston, ale po natáčaní známeho filmu bolo jasné, že musí dôjsť krozvodu. Atak sa veľmi jednoducho zakčných hrdinov Smithovcov stala mnohopočetná rodina Pittovcov.


Rozprávky trochu inak: Takto sa filmári pohrali s pôvodnými verziami


Jennifer Garner & Ben Affleck

Jennifer Garner, Ben Affleck,
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: IMDb.com)

Zatiaľ čo diváci zosmiešňovali Affleckovu premenu zobyčajného chlapca na superhrdinu smenom Daredevil, vznikol jeden znajznámejších párov Hollywoodu. Takže za film získal nielen Zlatú malinu, ale najmä svoju budúcu manželku.

Uma Thurman & Ethan Hawke

Uma Thurman, Ethan Hawke
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: IMDb.com)

Románik zfuturistického trileru Gattaca viedol po roku známosti kmanželstvu advom deťom. Dlho im to ale nevydržalo a vroku 2005 sa dohodli na rozvode. Uma Thurman už však mala skúsenosť so vzťahom vzniknutom na pľaci, keďže ešte predtým si vzala Garyho Oldmana, sktorým sa stretla pri natáčaní filmu Gary aJune.

Viac o téme: Kristen StewartRobert PattinsonBrad PittBen Affleck Angelina JolieEmma StonePenelope Cruz
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu