Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zbožňovaný MacGyver na dôchodku: Zo ženského idolu sa stal deduško!

Richard Dean Ander­son ako MayGyver Zobraziť galériu (4)
Richard Dean Ander­son ako MayGyver (Zdroj: rdanderson.com)

Richard Dean Ander­son sa na Slovensku preslávil predovšetkým rolou legendárneho MacGyvera, ktorý dokázal bombu vyrobiť snáď aj zo žuvačky. Obľúbený má herec dnes už neuveriteľných 65 rokov a je možné, že ak by ste ho stretli na ulici, ani by ste ho nespoznali.

Príťažlivý, no najmävynaliezavý tajný agent Angus MacGyver savpremiérenaposledyobjavil pred neuveriteľnými 23 rokmi. Dodnes si ho však diváci pamätajú ako stelesnenie šikovnosti a umu, ktoré ho dokázali s pomocou švajčiarskeho nožíkadostať aj z tých najhorších situácií.

Richard Dean Ander­son
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: rdanderson.com)

Seriál MacGyver na obrazovkách zotrval sedem rokov a svoj úspech si udržal do samého konca. Neskôr sa Anderson ukázal aj v jehodvoch filmových pokračovaniach. Po ukončení natáčania herecké úspechypokračovali a Richardsastal jednou z tváríseriálu Hviezdna brána. Objavil sa dokonca aj v animovanej sériiSimpsonovci, kde nadaboval sám seba.

Richard Dean Ander­son
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: rdanderson.com)

Richard Dean Ander­son sa pôvodne túžil stať hokejistom, no športovú kariéru mu prekazila dvojitá fraktúra ruky. Svoju pozornosť obrátil na herectvo, ktoré študoval na dvoch univerzitách, hoci žiadnu nedokončil.V túžbe naplniť svoj sen skúšal šťastie vo viacerých veľkomestách,vystupoval ako komediant, žonglér a dokonca bol aj členom rockovej kapely.

Richard Dean Ander­son
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: iconosquare.com)

Napriek tomu, že ho ženy vždy zbožňovali sa Anderson nikdy neoženil. Láske sa však nevyhol a sApryl Prose má dcéruWylie, ktorá sa narodila v roku 1998. V súčasnosti sa venuje charite, športu a hudbe, dokoca sa pokúšal aj komponovať. Zo ženského sexidolu sa stal sympatický deduško na dôchodku.

Viac o téme: Richard Dean Ander­sonMacGyver
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu