Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdne páry v ľúbostných snímkach: Tieto dvojice jednoducho patria k sebe

Drew Barrymore & Adam Sandler Zobraziť galériu (6)
Drew Barrymore & Adam Sandler (Zdroj: pinterest.com)

Romantický film si z času na čas pozrie aj ten najväčší fanúšik akčných snímok. Niektorých priláka jednoduchší dej, iných valentínska nálada, ale väčšina z nás jednoducho zbožňuje dokonalé iskrenie medzi ústrednou dvojicou. Verte či nie, v niektorých prípadoch nejde len o skvelé herecké umenie, ale o skutočnú chémiu. Všimli si to nielen diváci, ale i režiséri a producenti, a tak sa rozhodli staviť na istotu a spojiť hereckých kolegov v ľúbostných scénach hneď niekoľkokrát.

Julia Roberts & Richard Gere

Dvojica sa na pľaci stretla ako pár dvakrát. Vroku 1990 Richard Gere romanticky zachránil Juliu Roberts pred životom prostitútky aodeväť rokov neskôr ju zasa zachránil, keď ako nevesta utiekla spred oltára hneď niekoľkým ženíchom. Hoci majú obaja herci na svojom konte množstvo ďalších filmov, ako pár sa už pred kamerami nestretli. Vďaka chémii, ktorá medzi nimi nesporne bola, ich však radíme do tohto zoznamu na prvé miesto.

Julia Roberts & Richard
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pinterest.com)


Mohlo by vás zaujímať: 25 rokov romantickej komédie Pretty Woman: Všetko mohlo byť inak


Drew Barrymore & Adam Sandler

Romantické iskrenie medzi Drew aAdamom nie je ani tak ovášni ako omilom atak trochu komickom spojení. Možno preto všetky tri filmy, vktorých sa stretli ako milenecká dvojica, boli práve komédiami. Ich romantický život pred kamerami sa začal vroku 1998 vo filme Pieseň pre nevestu, pokračoval filmom 50x astále prvý raz (2004) avroku 2014 si zatiaľ naposledy zahrali vo filme Dovolenka za trest.

Drew Barrymore & Adam
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pinterest.com)

Kate Winslet & Leonardo DiCaprio

Prvé stretnutie britskej herečky Kate Winslet aamerického lámača ženských sŕdc Leonarda DiCapria vo filme Titanic (1997) nedopadlo najšťastnejšie. Vroku 2008 ale dostali druhú šancu vsnímke Núdzový východ. Romanticky ladení fanúšikovia boli nadšení až do chvíle, kým nezistili, aká depresívna je táto romantická dráma amnoho znich sa pýta, či sa táto dvojica vôbec niekedy dočká svojho happy-endu?

Kate Winslet & Leonardo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pinterest.com)

Sandra Bullock & Keanu Reeves

V roku 1994 lietali iskry medzi Sandrou Bullock a Keanu Reevesom vo filme Nebezpečná rýchlosť. Odvanásť rokov neskôr, vsnímke Dom pri jazere, sa dvojica do seba zamilovala opäť, tentoraz však voveľa pokojnejšej atmosfére. Napriek tomu ich vzťah nebol celkom jednoduchý, keďže sa museli vysporiadať spodivnými problémami sčasopriestorom, ktorý ich od seba delil. Ani vsúkromnom živote to dvojica so vzťahmi nemá práve najľahšie. Vroku 1999 prišla na svet Reevesova dcéra, ktorá však pri pôrode zomrela ao18 mesiacov neskôr zomrela aj jeho priateľka pri autohavárii. Krásnu Sandru Bullock zasa podvádzal manžel Jesse James, atak sa sním vroku 2010 rozviedla.

Sandra Bullock & Keanu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pinterest.com)

Meg Ryan & Tom Hanks

Táto sympatická herecká dvojica sa objavila bok po boku až vtroch filmoch. Ako zamilovaný pár sa stretli vsnímkach Joe verzus sopka (1990), Bezsenné noci vSeattli (1993) a Láska cez internet (1998). Fanúšikovia by si ich zrejme vedeli predstaviť ako pár aj vsúkromnom živote, no pravdou je, že Tom Hanks patrí medzi málo hollywoodskych hviezd, ktoré žijú všťastnom manželstve sjedným partnerom už viac ako 20 rokov. Samerickou herečkou aspeváčkou Ritou Wilson sa vzali vroku 1988.

Meg Ryan & Tom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pinterest.com)


Mohlo by vás zaujímať:20 rokov Forresta Gumpa: Pikošky, o ktorých ste určite nevedeli!


Kate Hudson & Matthew McConaughey

Vprípade tejto dvojice to ani vjednom zdvoch prípadov, keď si zahrali zamilovaný párik, od začiatku nebolo úplne dokonalé. Vroku 2003 vo filme Ako prísť o muža za 10 dní šlo len ostávku, ktorá sa napokon obom vymkla spod kontroly, až sa na konci filmu Matthew ponáhľal za Kate, aby ju napokon nestratil. Vsnímke Mačacie zlato (2008) im znova chvíľku trvalo, kým si spomenuli, prečo sú vlastne manželmi.

Kate Hudson  &
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pinterest.com)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioJulia RobertsMatthew McConaugheyRichard GereSandra BullockKeanu ReevesTom HanksAdam SandlerKate HudsonMeg RyanKate WinsletDreww Barrymore
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu