Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska z Bad Boys žiari šťastím: Darí sa jej v osobnom i pracovnom živote

Gabrielle Union Zobraziť galériu (2)
Gabrielle Union (Zdroj: SITA)

Americká herečka a bývalá modelka Gabrielle Union sa predstaví v akčnom trileri Sleepless Night a rokuje o úlohe v komédii Keanu. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

Snímka Sleepless Night, ktorú pripravuje spoločnosť Open Road Films, bude remakeom francúzskeho filmu Nuit blanche (2011). O réžiu sa postará Baran bo Odar. Štyridsaťdvaročná rodáčka z Omahy v štáte Nebraska stvárni bývalú manželku skorumpovaného policajta v podaní Jamieho Foxxa. Dvojica má spolu syna, ktorého unesie mafia. Aby ho dostali späť, musia im vrátiť tašku plnú kokaínu. Policajtovi však na päty šliapu aj pracovníci oddelenia vnútorných záležitostí, pričom jednu z nich si zahrá Michelle Monaghan.


Mohlo by vás zaujímať:Krásna herečka z Bad Boys II sa vydala: Sobáš s profi basketbalistom v Miami!


Union zároveň rokuje o úlohe v komédii Keanu, ktorú pripravuje spoločnosť New Line Cinema. Na režisérsku stoličku sa posadí Peter Atencio. V centre príbehu budú dvaja kamaráti, ktorých stvárnia Keegan-Michael Key a Jordan Peele. Tí sa v snahe o záchranu ukradnutej mačky začnú hrať na gangsterských drogových dílerov. Union by sa v snímke mala objaviť ako Keyho manželka.

Gabrielle Union a Dwayne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Gabrielle Union, celým menom Gabrielle Monique Union Wade, môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo snímok 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím (1999), Bad Boys II (2002), Zoznámte sa s Davom (2008), Cadillac Records (2008) či Top Five (2014). V súčasnosti účinkuje v seriáli Being Mary Jane (2013). Vlani v auguste sa vydala za amerického basketbalistu Dwyanea Wadea.

Viac o téme: Gabrielle UnionSleepless Night
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu