Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Potvrdené: Charizmatický svalnáč bude pomáhať krotiteľkám duchov

Chris Hemsworth
Chris Hemsworth (Zdroj: internet)

V pripravovanom novom filme o Krotiteľoch duchov sa objaví aj austrálsky herec Chris Hemsworth, ktorý stvárni asistenta hlavných postáv. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to v stredu oznámil režisér Paul Feig, ktorý je s Katie Dippold zároveň autorom scenára. V prvých dvoch filmoch sa v úlohe sekretárky Janine predstavila Annie Potts.

Hlavné postavy v reboote Krotiteľov duchov stvárnia Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones a Kate McKinnon. Nakrúcanie sa má začať toto leto v New Yorku, pričom premiéra filmu je naplánovaná na 22. júla 2016. Pôvodnú snímku Krotitelia duchov (1984) nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V obochfilmochsa predstavili Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver, Rick Moranis či Ernie Hudson. Spomínaný Ramis vlani vo februári zomrel.


Mohlo by vás zaujímať:Miláčik žien Chris Hemsworth: Božský nielen vo filme


Tridsaťjedenročný Chris Hemsworth je známy najmä vďaka úlohe komiksového superhrdinu Thora, ktorého stvárnil v marvelovskýchfilmochThor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012), Thor: Temný svet (2013) a Avengers 2: Vek Ultrona (2015). Diváci a diváčky ho môžu poznať tiež zfilmovStar Trek (2009), Dokonalý únik (2009), Snehulienka a lovec (2012), Red Dawn (2012), Chata v horách (2012) či Rivali (2013).

Viac o téme: Krotitelia duchovChris Hemsworth
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu