Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nie, nevidíte dvojmo: Toto sú hollywoodske herecké dvojčatá

Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen Zobraziť galériu (5)
Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen (Zdroj: wikipedia.org)

Akoby tých hereckých talentov v Hollywoode nebolo dosť, občas nám ich matka príroda nadelí rovno dvojmo a hneď v rovnakej podobe! Reč je o slávnych súrodeneckých dvojiciach, ktoré sa narodili ako jednovaječné (prípadne dvojvaječné) dvojčatá.

Jason London a Jeremy London

Herci Jason a Jeremy Londonoví sa preslávili vdeväťdesiatych rokoch. Zrejme si ich pamätáte zobľúbeného rodinného seriálu Vsiedmom nebi, kde si obaja zahrali súrodencov Sida aChandlera Hamptonových. Jason je očosi úspešnejší, možno si ho pamätáte aj zfilmu Omámení azmätení (1993). Jeremy je o27 minút mladší než jeho dvojča azahral si vseriáliSprávna päťka (1995-2000). Obaja bratia si však zarábajú najmä epizódnymi úlohami vrôznych seriáloch.

Jason London a Jeremy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: heavy.com)


Mohlo by vás zaujímať:Obľúbené hviezdy deväťdesiatych rokov: Kam sa podeli a čo robia?


Shawn Ashmore a Aaron Ashmore

Shawn Ashmore a jeho brat Aaron sa spoločne objavili ako dvojčatá v niekoľkých filmoch, ale známejší sú vďaka samostatným projektom. Shawn hviezdi ako Bobby Drake vsérii o X-Menoch (2000, 2003, 2006, 2014) zatiaľ čo Aaron je známejší vďaka úlohe Jimmyho Olsena vseriáli Smallville.

Shawn Ashmore a Aaron
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: buzzfeed.com)

Scarlett Johansson aHunter Johansson

Úspešnejšou ztohto súrodeneckého dua je herečka Scarlett Johannson, no ani jej brat Hunter netrie biedu. Vminulosti pôsobil ako organizátor prezidentskej kampane Baracka Obamu. No aj Hunter sa vako dieťa pokúšal oúspech vo filmovom priemysle. Keď mali súrodenci 12 rokov, zahrali si vo filme Manny & Lo (1996). Dvojica má ešte dvoch biologických ajedného nevlastného súrodenca.

Scarlett Johansson a Hunter
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: sheknows.com)

Ashton Kutcher aMichael Kutcher

Ashton Kutcher má okrem staršej sestry Taushy aj brata, dvojča Michaela. Ten pracuje ako hovorca advokátskej organizácie. Keď boli chlapci malí, Michaelovi transplantovali srdce. Ashton situáciou doma veľmi trpel aako trinásťročný uvažoval nad samovraždou, aby svojmu bratovi mohol darovať srdce. Jeho otec ho od toho odhovoril akrátko na to im lekári oznámili, že pre brata majú srdce od inej obete nehody. Michael navyše trpí detskou mozgovou obrnou.

Ashton Kutcher a Michael
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: zimbio.com)


Mohlo by vás zaujímať:Takto ich nepoznáte: Hviezdy, ktoré začínali v reklamách a na móle


Mary-Kate Olsen aAshley Olsen

Keď už hovoríme ohviezdnych dvojičkách, nesmieme zabudnúť na zrejme najznámejšie sesterské duo Mary-Kate aAshley Olsenové. Do sveta filmu vkročili ako batoľatá avseriáli Plný dom (1987-1995) si zahrali maličku Michelle Tannerovú. Potom nasledovalo niekoľko filmoch, kde si ako teenagerky zahrali obe. Mary-Kate sa naposledy objavila vo filme vroku 2011, jej sestra sherectvom skončila oniečo skôr, vroku 2004. Dnes sa obe venujú najmä móde aobchodu. Majú aj mladšiu sestru Elizabeth, ktorá sa tiež živí ako herečka.

Mary-Kate Olsen a Ashley
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: wikipedia.org)

Viac o téme: Scarlett JohanssonAshton KutcherMary-Kate OlsenAshley OlsenJason LondonJeremy LondonShawn AshmoreAaron AshmoreHunter JohanssonMichael Kutcher
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu