Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z tučka sa stal sexi hrdina: Na FOTO by ste ho ani nespoznali!

Chris Pratt Zobraziť galériu (5)
Chris Pratt (Zdroj: justcausemag.com, Archív C.P./Instagram, SITA)

Ak ste už videli hit tohtoročného leta Jurský svet, určite ste neprehliadli príťažlivého hlavného hrdinu filmu. Úlohy sa zhostil pomerne neopozeraný Chris Pratt, ktorého si možno pamätáte z populárnych Strážcov galaxie. Pri pomyslení na sympatického herca s príjemným úsmevom a zmyslom pre humor dnes omdlievajú ženy na celom svete, no nebolo to vždy tak. Chris musel na sebe poriadne zapracovať, aby sa z tučného komika postupne stal sexi akčný hrdina.

Ako mnoho iných hercov ani Chris nemal ľahké začiatky. Keď mal devätnásť, pracoval ako čašník adostal ponuku na rolu vkrátkom horore. Neskôr začal chodiť na herecké kurzy, no objavil sa len vniekoľkých seriáloch. Vedľajšie úlohy vo filmoch sa stali jeho denným chlebom, no vďaka nim sa mu podarilo stretnúť svoju životnú lásku. Vroku 2007 sa počas natáčania zoznámil sAnnou Feris, sktorou sa odva roky neskôr aj oženil.

Chris Pratt
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: justcausemag.com, Archív C.P./Instagram, SITA)

Prattovu kariéru nakoniec zachránili jeho kilá navyše akomediálna improvizácia, vďaka ktorým sa mu na konkurzoch začalo dariť. Stal sa zneho divákmi obľúbený tučný, no sebavedomý komik amyslel si, že konečne objavil schodnú cestu. Po čase sa však začali objavovať zdravotné problémy aprestal sa cítiť dobre.

Chris Pratt
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: justcausemag.com, Archív C.P./Instagram, SITA)

Chris rapídne schudol, a to aj kvôli postave, ktorú si mal zahrať vdráme Moneyball. Neskôr však musel znova pribrať kvôli inej role. Jeho váha kolísala od filmu kfilmu aj preto, že okrem fyzických zmien sa musel ako hlavná postava vyrovnať s intenzívnoupozornosťou ako inemalými požiadavkami režiséra.

Chris Pratt
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: justcausemag.com, Archív C.P./Instagram, SITA)

V súčasnosti si už našiel spôsoby ako si udržať zdravú váhu aj zvládať psychický stres aje miláčikom publika. Vkuloároch sa dokonca šepká, že by sa mohol stať ďalším Indiana Jonesom.

Viac o téme: HerecChris PrattSexiHrdinaTučnýNadváha
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu