Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Súdy, traumy, liečenia... Vylieči nový film hviezdu Transformerov z jeho trápenia?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: hollywoodreporter.com)

Vyzerá to tak, že režisérska novinka Dita Montiela Man Down (2015), bude skutočne liekom pre Shia LeBeoufa. Zahrá si hlavnú úlohu námorníka po boku krásnej Kate Mara ako jeho manželky, ktorá sa mu odcudzila. Herec sa na adresu filmu nedávno vyjadril, že snímka bola preňho formou psychohygieny. Súdy, liečenia a problémy sú v poslednej dobe na hercovom dennom poriadku.

Práca na novom filme s Montielom bol podľa hercových slov akýsi proces liečenia, terapia."Prišiel do mojho domu (Dito Montiel), keď som na tom bol veľmi zle a ponúkol mi to ako terapiu, niečo ako 'tu je proces liečenia, takže do toho môžeme skočiť a bude nám lepšie'," vyjadril sa LaBeouf o ponuke, s ktorou za ním prišiel Montiel pre Entertainment Weekly.

Zľava: Dito Montiel (režisér), Shia LaBeouf a Nick Jones Jr.
Zobraziť galériu (4)
Zľava: Dito Montiel (režisér), Shia LaBeouf a Nick Jones Jr.  (Zdroj: internet)

Herecké obsadenie filmu je naozaj pestré a jednu z postáv stvárni aj Gary Oldman, ktorý je pre LeBeoufa idolom. "Je to môj idol. Milujem ho. Spravím všetko, čo mi povie," povedal portálu movieweb.com. Podľa vlastných slov ho nasledujú ako nejaký čudák. V snímke sa objaví ajClifton Collins Jr.,Jai Courtney či Nick Jones Jr.


Mohlo by vás zaujímať:Zavraždili Hitlera aj Marca Aurelia: Takto tvorcovia zmenili vo filmoch dejiny


V snímke Man Down sa Montiel opäť spojí s LaBeoufom, s ktorým už predtým spolupracoval na filme Sprievodca k rozpoznaniu tvojich svätých (2006). Herec rád pracuje s ľuďmi, ktorí ho podporujú a s ktorými je nejakým spôsobom prepojený, preto vzal úlohu v tomto filme s veľkou radosťou.

Súdy, traumy, liečenia... Vylieči
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Napriek tomu predstavovala táto úloha pre herca výzvu. Pre 29-ročného rodáka z Los Angeles to bola mimoriadneťažká úloha, po emocionálnej stránke najťažšífilm, na akom pracoval. Prítomnosť priateľa (Montiela) mu pomáhala stvárniť postavu čo najlepšie, v priateľskom prostredí sa mohol uvoľniť a byť zraniteľný. Vroku 2014 sa herec priznal k traumatizujúcemu zážitku. Neznáma žena ho počas projektu 'I am sorry' totiž znásilnila. Herec mal celý čas na hlave papierové vrecúško a ľudia mu mohlidať, povedať alebo spraviť čokoľvek.


Mohlo by vás zaujímať:Fešák z Transformerov priznal hroznú skúsenosť: Znásilnili ma!


Súdy, traumy, liečenia... Vylieči
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Shia LaBeouf sa predstaví v úlohe Gabriela Drummera, amerického námorníka, ktorý sa snaží vyrovnať s post-traumatickým stresom pri hľadaní jeho manželky a syna. Snímka Man Down (2015) je post-apokalypticým sci-fi thrillerom, ktorý sa odohráva v Amerike. Film zatiaľ nemá dátum premiéry, no 6. septembra snímka debutovala na festivale v talianskom meste Venice. Najbližšie sa bude premietať na filmovom festivale v kanadskom meste Toronto.

Herec sa počas festivalu vo Venice vyjadril k filmu

Viac o téme: Shia LaBeoufMan Down
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu