Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Silák Statham sa vysmial hercom z Avengers: Tieto scény zvládne aj moja stará mama!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Britský herec Jason Statham sa nedávno na adresu hercov z Avengers 2: Vek Ultrona nevyjadril príliš priaznivo. Povedal totiž, že na takéto scény nepotrebujú hereckých dvojníkov a myslí si tiež, že títo herci reálne nevedia bojovať. Na to pohotovo reagovala hviezda Avengerov takisto Brit Paul Bettany, ktorý navrhol Stathamovi dvojníka v zložitých dialógoch.

Angličan Paul Bettany sa pohotovovyjadril, že jeho krajan Jason Statham by mal pouvažovať nad hereckým dvojníkom, ktorý by ho nahradil počas filmových dialógov.Herec tak reagoval na Stathamovo vyhlásenie, že úlohu v marvelovskom filme by zvládla aj jeho stará mama.

"Pokojne by som mohol vziať svoju starú mamu, navliecť ju do plášťa, postaviť pred zelené plátno a potom by prišiel nejaký dvojníka zahrá každú akciu - to dokáže ktokoľvek," vyjadril sa Statham pre americké médiá.

Paul Bettany
Zobraziť galériu (3)
Paul Bettany  (Zdroj: SITA)

Predstaviteľ Visiona vo filme Avengers 2: Vek Ultrona (2015) vyslovil svoj názor počas vystúpenia v americkej talkshow Conan. "Je úžasný v tom, čo robí. Ja by som to nedokázal. Je to pravda, snažím sa a robím toľko kaskadérskych kúskov, koľko dokážem, ale sú chvíle, keď je to príliš nebezpečné a príliš náročné," uviedol.


Mohlo by vás zaujímať:Budú ešte úspešnejší? Prominentné deti kráčajú v šľapajach svojich slávnych rodičov​


"Ak ale príde naozaj náročná scéna s naozaj náročnými dialógmi, mohli by pouvažovať nad zaobstaraním hereckého dvojníka pre herecký výkon Jasona Stathama," dodal. Zároveň vtipne poznamenal, že ak by mal Stathama stretnúť, pre istotu by so sebou priviedol aj svojho dabléra.

Pozrite si pohotovú reakciu Paula Bettanyho

Štyridsaťštyriročný Paul Bettany je známy z filmov Príbeh o rytierovi (2001), Čistá duša (2001), Master and Commander: Na opačnom konci sveta (2003), Dogville (2003), Wimbledon (2004), Da Vinciho kód (2006), Légia (2010), Turista (2010) či Transcendencia (2014). V troch filmoch o Iron Manovi a v komiksovke Avengers: Pomstitelia prepožičal hlas Jarvisovi. V roku 2015 sa predstavil aj v úlohe Visiona v spomínanej snímke Avengers 2: Vek Ultrona.

Viac o téme: Jason Statham
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu