Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tak toto by ste nečakali: Čím väčšia hviezda, tým zvláštnejšie záľuby

Johnny Depp Zobraziť galériu (8)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

Veľa voľného času zrejme nemajú, no ak, tak sa ho snažia spravodlivo prerozdeliť medzi rodinu, priateľov a svoje záľuby. Aj hollywoodske hviezdy majú svoje koníčky a vášne, do ktorých investujú nielen svoj voľný čas, ale i nemalé peniaze. Záľuby niektorých z nich vás možno prekvapia.

Will Smith prepadol šermu

Vrozhovore pre britsky Daily Mirror sa sympatický herec priznal ksvojej vášni kšportu, ktorý má svoje korene už vstaroveku. Šermu sa vraj začal venovať najmä kvôli tomu, aby zostal vo forme atiež kvôli svojmu zdraviu. „Musím dávať pozor na svoje kĺby,“ priznal štyridsaťšesťročný herec. Vtom istom rozhovore povedal, že šermu sa venujú iTom Cruise (53) afutbalista David Beckham (40).

Will Smith vo filme
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA, internet)

Johnny Depp neodolá bábikám

Áno, čítate správne. Johnny Depp (52) sa rád hrá sbábikami Barbie. Svojmu zvláštnemu koníčku údajne prepadol, keď boli jeho deti malé. Toto hobby sa vám ale nebude zdať až také zvláštne, keď ho porovnáte sdruhou jeho veľkou záľubou. Johnny totiž len tak pre zábavu zbiera aj prasacie kosti.

Johnny Depp
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Angelina Jolie je ozbrojená až po uši

Je nielen krásna, inteligentná, ale – zdá sa – inebezpečná! Angelina Jolie (40) totiž vlastní zbierku starožitných dýk. Dúfajme, že ich má starostlivo uložené tak, aby sa knim nedostalo jej šesť detí. Ďalšia vášeň – zbierka prvých vydaní kníh – už pre ne ale taká nebezpečná nebude, práve naopak.

Angelina Jolie
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Brad Pitt rád zariaďuje interiéry

Americký fešák Brad Pitt (51) sa zaujíma oarchitektúru aveľmi rád zariaďuje interiéry. Ktovie, možno sa postaral aj opríbytok, ktorý vlastní so svojou manželkou Angelinou Jolie. Sňou ho spája nielen láska ašesť detí, ale iďalšia vášeň. Tou je zbierka kovových umeleckých predmetov, ktoré sa výborne hodia kAngelininým dýkam.

Brad Pitt
Zobraziť galériu (8)

Tom Hanks zbiera starožitné stroje

Konkrétne ide ostarožitné písacie stroje. „Mám takmer 200 starých prenosných ručných písacích strojov,“ prezradil počas rozhovoru sKelly Ripa. „Väčšina znich ešte stále funguje.“ Svoju záľubu si dokonca bral istý čas so sebou aj do práce. Počas svetovej propagácie filmu Moja krásna učiteľka (2011) bol totiž jeden kúsok súčasťou jeho batožiny.

Tom Hanks
Zobraziť galériu (8)

Katie Holmes rada šije

Pokiaľ sa práve nevenuje práci, Katie Holmes (36) rada vyšíva atomuto remeslu učí aj svoju dcérku Suri (9). „Od manžela som dostala na narodeniny šijací stroj,“ vyznala sa herečka pre časopis People ešte predtým, než sa smanželom Tomom Cruisom rozišla. „Keď som bola malá, mama nám šila závesy, vyšívala vankúše apodobne ato robilo náš domov domovom. Preto by som to isté chcela robiť aj smojou dcérou.“

Katie Holmes
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Mila Kunis je počítačová závisláčka

Prepadla totiž typicky chlapskej záležitosti, atou sú počítačové hry. Všou Jimmyho Kimmela sa priznala, že okrem všetkého, čo sa týka Star Treku (mimochodom, táto posadnutosť pochytila aj ďalšieho známeho herca Bena Stillera), zbožňuje aj počítačové hry. „Som zanietenou hráčkou World of Warcraft!“

Mila Kunis
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Reese Witherspoonzbožňuje blšie trhy

Okrem jógy, snowboardingu, varenia, čítania, turistiky aručných prác Reese (39) rada navštevuje blšie trhy azbiera starožitné posteľné prádlo. Miláčik Ameriky, ako ju sobľubou novinári označujú, pokojne môžeme nazvať superženou. Nielenže totiž neustále nakrúca nové filmy, stará sa aj osvoje tri deti apopri všetkých svojich záľubách sa stíha venovať aj filantropií.

Reese Witherspoon
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: Brad PittWill Smith Ben StillerTom CruiseJohnny DeppAngelina JolieTom HanksReese WitherspoonMila KunisKatie Holmes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu