Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas mladej herečky: Mischa Barton je zrejme finančne na dne

Mischa Barton Zobraziť galériu (2)
Mischa Barton (Zdroj: SITA)

Zdá sa, že mladú herečku trápia finančné suchoty. V poslednom období totiž na verejnosť prenikajú nelichotivé informácie súvisiace s jej finančnými ťažkosťami. Najnovšie kvôli nim nie je schopná plniť svoje záväzky.

Britská herečka a modelka Mischa Barton má problém splácať lízing na svoje nedávno zakúpené auto. Predstaviteľka Marissy v seriáli O.C. California (2003 - 2007) podľa portálu TMZ už štyri mesiace neuhrádza splátky vo výške 696,29 dolárov (v prepočte zhruba 625 eur). Podľa dokumentov, ktoré portál získal, lízingová spoločnosť žiadala, aby Barton automobil vrátila. Pre neuposlúchnutie výzvy musí teraz herečka vyplatiť plnú cenu vozidla.

Mischa Barton
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Rodáčka z Londýna mala problémy s peniazmi aj v minulosti. Nedávno sa dokonca súdila so svojou matkou, ktorá ju údajne okrádala od začiatku jej kariéry.


Viac informácii nájdete tu:Trápenie hviezdy O.C. California: Súdi sa s vlastnou mamou!


Dvadsaťdeväťročná Mischa Barton sa preslávila v spomínanom seriáli O.C. California, kde hrala v rokoch 2003 až 2006. Objavila sa aj vofilmochLawn Dogs (1997), Šiesty zmysel (1999), Notting Hill (1999), Mrazivá posadnutosť (2009), Dom hrôzy (2009), Don't Fade Away (2010) či Hope Lost (2015). Po tom, ako prestala účinkovať v spomínanom seriáli, sa jej meno spájalo s alkoholom a drogami. V roku 2010 vyhlásila, že s pitím nadobro skoncovala.

Viac o téme: Mischa Barton
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu