Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sympatická ryšavka prekvapuje: Neuhádnete, čo vo voľnom čase študuje

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (2)
Barbora Švidraňová (Zdroj: TV Markíza, Archív B.Š./Instagram)

Slovenskú herečku Barboru Švidraňovú rodičia od malička viedli k tomu, aby si sama podľa vlastného uváženia v živote vybrala, čomu bude veriť.

„Som síce pokrstená, lebo keby ma naši nepokrstili, tak by sa rodina zbláznila a ukameňovali by nás, no už ako malej mi mama povedala, že keď vyrastiem, mám sa sama rozhodnúť, čomu chcem veriť. Pamätám si, že som strašne plakala, lebo ma nechceli dať na prvé sväté prijímanie. Samozrejme, som tomu ako dieťa ešte nerozumela, chcela som mať na sebe len tie krásne šaty,“ zasmiala sa v rozhovore pre agentúru SITA.

Známa herečka sa radami rodičov napokon riadi dodnes. „To, čo do mňa rodičia vštepili, vo mne rezonuje dodnes. Sama si študujem veci a zaujímam do hĺbky aj o to kresťanstvo, aj o budhizmus, baví ma metafyzika a mám strašne rada aj ezoteriku. Snažím sa všetko tak nejako z nadhľadu vstrebať a potom si z toho spektra vždy vyberiem niečo pre seba,“ poznamenala mladá interpretka, podľa ktorej všetky náboženstvá v zásade hovoria o tom istom. „Mám pocit, že každá viera je o tom istom. Ten pradávny princíp je absolútne jednoduchý, len si ho každé spoločenstvo zmenilo podľa toho, čo vyhovovalo mocnárom. Preto som otvorená všetkému, vnímam to z hľadiska energie. A svoje deti by som tiež nikdy k žiadnemu náboženstvu neviedla nasilu,“ uzavrela Švidraňová.

Barbora Švidraňová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza, Archív B.Š./Instagram)

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu