Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skormútený Jim Carrey sa lúčil so svojou kvetinkou: Do hrobu ju odniesol vlastnými rukami!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Herec Jim Carrey sa zúčastnil pohrebu svojej ex-priateľky Cathriony White v Írsku. Pohreb sa konal v sobotu (10.10.) ráno. Carrey sa spolu s ostatnými smútiacimi zúčastnil pochodu ku kostolu Our Lady of Fatima v jej rodnom meste Cappawhite, napísala agentúra AP. On sám bol jedným z tých, ktorí niesli truhlu z kostola na miestny cintorín.

Whiteová je pochovaná naCappawhiteskom cintoríne hneď vedľa svojho otca. Táto 30-ročná maskérka bola nájdená v jej losangelskom byte mŕtva dva dni po výročí umŕtia jej otca a len päť dní po rozchode so známym hercom Jimom Carreym. Tesne pred smrťou uverejnila na sociálnej sieti Twitter odkaz na rozlúčku:"Odhlasujem sa z Twitteru. Dúfam, že som bola svetlom pre mojich najbližších a najmilších..."

Príčinou smrti bola samovražda, ktorú políciapotvrdila potom, ako našla vedľa jej tela množstvo fľaštičiek od liekov predpísaných na recepta početné samovražedné odkazy. Väčšina z nichbola adresovaná hercovi.

Skormútený Jim Carrey sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Farár, ktorý slúžil omšu za predčasne zosnulú Cathrionu začal slovami:"Všetci sme sa tu stretli v našom farskom kostole, avšak príliš skoro. Až príliš skoro. Okolnosti, vďaka ktorým sa tu dnes stretávame nám spôsobujú veľký smútok a pripomínajú nám, akísme zraniteľní...,"citovalo farára Furlonga metro.co.uk

Skormútený Jim Carrey sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Počas tohto týždňa bolo odhalené, že maskérka a fotografka bola napriek románikus hercom vydatá za iného muža Marka Burtona, ktorého si vzala v roku 14. januára 2013 v Nevade. Jima Carreyho spoznala v roku 2012, teda rok predtým, než sa vydala. Počas celého svojho manželstva aj naďalej udržiavala s Carreym milostný pomer. Búrlivý vzťah však spočíval v neustálych rozchodoch a uzmierovaniach.

Skormútený Jim Carrey sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Napriek tomu zdroj magazínu US Weekley povedal, že"Jim bol na ňu nesmierne milý a veľmi dobre sa o ňu staral."Tesne po jej smrti vydal Jim Carrey prostrednístvom novinára vyhlásenie:"Som šokovaný a hlboko zarmútený smrťou mojej sladkej Cathriony. Bola skutočne mojou milou írskou kvetinkou, príliš citlivou pre túto pôdu, pre ktorú milovať a byť milovaný bolo všetkým. Moje srdce je s rodinou a priateľmi a so všetkými, ktorí ju milovali a záležalo im na nej. Všetci sme boli zasiahnutí ako blesk z neba,"povedal pre The Hollywood Reporter.

Skormútený Jim Carrey sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Pár hodín po pohrebe zverejnil Jim Carrey na Twittri príspevok, ktorý patril jeho milovanej..."Lásku nemožno stratiť."

Takto vyprevadil svoju kvetinku Cathrionu

Viac o téme: Jim CarreyCathriona Whiteová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu