Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tento fešák si vystrelil z vlastnej manželky: Je toto vôbec môj syn?

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram/Fergie)

Josh Duhamel a speváčka Fergie sú už dva roky hrdými rodičmi malého Axla a vyzerá to tak, že chlapček bude tak trochu viac po mamke. Herec na túto skutočnosť zavtipkoval naozaj svojsky a začal pochybovať, či je naozaj otcom malého Axla.

Počas propagácie snímky Lost in the Sun sa 42-ročný Josh Duhamel zdôveril magazínuEntertainment Weekley o svojom synovi, ktorý rastie ako z vody a čím ďalej, tým viac sa podobá na jeho manželku, speváčku Fergie.

Fergie so svojou matkou a synom Axlom
Zobraziť galériu (5)
Fergie so svojou matkou a synom Axlom  (Zdroj: Instagram/Fergie)

"Rozhodne vyzerá ako moja žena. Pozerám sa na tých dvoch a pomyslím si... Wau! To je skvelé! Vlastne si ani nie som istý, či som jeho otec." vyjadril sa pre magazín EW. Podľa jeho slov je pohľad na nich dvoch nádherný, Vyzerá to tak, že Axlova osobnosť je kombináciou oboch.

Tento fešák si vystrelil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Josh Duhamel)

Vyzerá to tak, že osobnosť malého Axla zažiari práve počas halloweenskeho víkendu, Axl totiž podľa slov jeho otecka Duhamela milujestrašidelné prázdniny. "Vie, čo je Halloween. Miluje pozerať na haloweenske videá. Už to nie je len o piatich opičkách skákajúcich na posteli, už je to o piatich zombíkoch skákajúcich na posteli," rozplýval sa Duhamel.Momentálne je totižto najväčší problém rodičov to, či pôjde malý Axl na halloweensku párty ako robotník alebo ako ninja korytnačka.

Tento fešák si vystrelil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Josh Duhamel)


Mohlo by vás zaujímať:Chytľavá melódia a skvelé tanečné kreácie: Tieto muzikály musíte vidieť


Bývalá členka skupiny Black Eyed Peas a a herec Josh Duhamel sú manželmi už celých šesť rokov. Svoje výročie oslávili tohto roku spolu s ich synom Axlom Jackom. Svadbu mali v roku 2009 a Fergie síce priznala, že si s Joshom prešli tažkým obdobím, no "keď si prejdete ťažkými časmi spojí vás to v jedno," povedala Fergie.

Tento fešák si vystrelil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

JoshDuhamel, celým menom Joshua DavidDuhamel, je známy najmä vďaka účinkovaniu v snímkach Transformers (2007), Transformers - Pomsta porazených (2009) a Transformers 3 (2011). Zahral si aj vo filmoch Rande s celebritou (2004), Obraz Doriana Graya (2005), Život je taký (2010), Stalo sa v Ríme (2010), Ramona (2010), Silvestrovská noc (2011), Mládeži neprístupné (2013), Bezpečný prístav (2013) alebo You're Not You (2014).

Viac o téme: Josh DuhamelFergie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu