Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nie všetci starnú rovnako: Verte alebo nie, tieto celebrity majú rovnaký vek

Eddie Murphy Zobraziť galériu (7)
Eddie Murphy (Zdroj: thechive.com)

Pracujú pred kamerami, denne sú vystavení fotoaparátom desiatok paparazzov a sú idolmi mnohých fanúšikov po celom svete. Aj špičkoví herci a herečky však môžu mať zlý deň a ani čas pre nich neplynie pomalšie. Niektorým by ste však rovnaký vek skutočne nehádali.

Eddie Murphy a Forest Whitaker

Jeden je kráľom komédie, druhý zasa vlastní všetky tri najcennejšie sošky vkategórií najlepší herec vhlavnej úlohe. Obaja sú na scéne už tridsať rokov aobaja sa narodili vroku 1961. Ahoci je Forest Whitaker otri mesiace mladší, vporovnaní sEddiem predsa len vyzerá očosi strhanejšie.

Eddie Murphy a Forest
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: thechive.com)

Jim Parsons a Andrew Lincoln

Spoločných vlastností má táto dvojica pramálo, spája ich možno iba vek. Kým o Jimovi Parsonsovi by však len málokto povedal, že už prekročil štyridsiatku, Andrewovi Lincolnovi bez akýchkoľvek výčitiek možno uveriť skutočných 42. Nuž zdá sa, že sa jeho 5 ročný útek pred zombiekmi vseriáli Walking Dead podpísal aj pod jeho výzor. To sa opredstaviteľovi večné ufrflaného mudrlanta Sheldona Coopera zBig Band Theory povedať nedá.

Jim Parsons a Andrew
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: thechive.com)


Mohlo by vás zaujímať:Rozprávkovo platení herci: Ktorí sú vládcami televíznych obrazoviek?


Sarah Hyland a Jennifer Lawrence

Hoci úspešnejšou anajmä známejšou ztejto dvojice je bezpochyby Jennifer Lawrence, tou skúsenejšou je práve Sarah Hyland, pretože vporovnaní so svojou kolegyňou je má o10 rokov viac skúseností. Jennifer totiž svoju kariéru definitívne rozbehla vroku 2006, kým Sarah už vroku 1996. Ahoci Jennifer by ste možno 25 rokov aj uhádli, mladistvejšie pôsobí určite sympatická Sarah.

Sarah Hyland a Jennifer
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: thechive.com)


Mohlo by vás zaujímať:Sláva im nestúpla do hlavy: Herci, s ktorými je radosť spolupracovať


John Cho a Dwayne “The Rock” Johnson

Je všeobecne známe, že aziati pôsobia mladšie, no John Cho by si aj ako 43 ročný pokojne mohol zahrať teenagera, kým Dwayne Johnson by mohol stvárniť maximálne jeho otca. Aj to zpochopiteľných dôvodov skôr adoptívneho.

John Cho a Dwayne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: theachive.com)

Halle Berry a Robin Wright

Týmto úžasne vyzerajúcim dámam askvelým herečkám sa dá zložiť nesmierne veľa komplimentov avšetky znich by boli pravdivé. Kto by si bol pomyslel, že budúci rok oslávia už 50 rokov? Treba však priznať, že Halle pôsobí očosi mladistvejšie. Možno je to aj jej deťmi, ktoré majú 7 a2 roky, kým Robinine deti, ktorých otcom je Sean Penn, majú 24 a22 rokov.

Halle Berry a Robin
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: theachive.com)

Keanu Reeves a Nicolas Cage

Nicolas Cage nikdy nebol vyhláseným hollywoodskym fešákom, čo mu zrejme nevadí, pretože jeho herecké kvality boli už niekoľkokrát ocenené významnými soškami za rôzne herecké úlohy. Keanu Reeves je zasa idolom mnohých žien, napriek tomu si vyslúžil aj viaceré nelichotivé nominácie na Zlatú malinu. Tie aani neľahký osud sa však na jeho vzhľade príliš nepodpísali, hoci má už 51 rokov.

Keanu Reeves a Nicolas
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: theachive.com)


Mohlo by vás zaujímať:10 najväčších výplat v histórii filmu: Z hollywoodskych platov sa vám zatočí hlava


Viac o téme: Jennifer LawrenceNicolas CageJim ParsonsKeanu ReevesDwayne JohnsonEddie MurphyHalle BerryForest WhitakerAndrew LincolnSarah HylandJohn ChoRobin Wright
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu