Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Láska nepozná hranice: Tieto páry však delí takmer celá generácia!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: internet)

Láska je nevyspytateľná. Vraví sa, že vek nie je prekážkou... Ale pri akom vekovom rozdiele si poviete "tak toto už je veľa"? Tieto páry spolu randili napriek rozdielu niekoľkých desiatok rokov, v niektorých prípadoch aj nejednej generácie.

Charlie ChaplinaOona O'Neil – 36 rokov

Láska nepozná hranice: Tieto
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Vo svete nemého filmu zabodoval.Jeho manželkou bola takisto dáma zvučného mena Oona O'Neil, dcéra držiteľa Pulitzerovej ceny Eugena O'Neila. Bola zároveň štvrtou a poslednou manželkou Charlieho Chaplina, jeho filmy pozná každý z nás: legendárny Kid či nezabudnuteľný Diktátor. Chaplin sa narodil v roku 1889 a Oona v roku 1925. Vekový rozdiel takmer 40 rokov však nezabránil tomu, aby sa v roku 1943 zosobášili, ona mala 18 a on 54 rokov. Mali spolu osem detí.

James Woods (68) aKristen Bauguess(22) – 46 rokov

Láska nepozná hranice: Tieto
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Keď vtedy 66-ročný herec vzal mladučkú iba 20-ročnú Kristen na premiéru filmu Útok na biely dom, na červenom koberci sa otočilo mnoho hláv. Výrazný rozdiel v tomto páre pobúril mnohých zúčastnených a určite neostal bez povšimnutia. Veď ich delí takmer pol storočia! Evidentne v ňom dievčina vzbudzuje mladého ducha. Na sociálnej sieti Twitter si totiž postujú zamilované statusy, podľa ktorých ho Kristen miluje najviac, no on ju ešte viac. James Woods má na dvadsiatky slabosť, pred Kristen chodil celýchsedem rokov s26-ročnou Ashley Madison.


Mohlo by vás zaujímať:Prichytení pri čine: Tieto páry preslávila hollywoodska nevera!


Patrick Stewart (75) aSunny Ozell (36) – 39 rokov

Láska nepozná hranice: Tieto
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Filmový Profesor X má takistopriateľku, speváčku Sunny Ozell,mladšiu o takmer štyri desaťročia. Stretávať sa začali v roku 2008, Sunny pracovala ako časníčka v reštaurácii a Patrick v tom čase hrával v neďalekomdivadle úlohu Macbetha. Veľký vekový rozdiel im zrejme vôbec nevadí, pretože sa v roku 2013 vzali.

Woody Allen (80) aSoon-Yi Previn (42) – 38 rokov

Láska nepozná hranice: Tieto
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Tomuto vzťahu predchádzal naozaj obrovský hollywoodsky škandál ako sa patrí. V čase, kedy sa začal vzťah Woodyho Allena s vtedy mladučkou Soon-Yi Previn, bol Allen ženatý. No nielen to. Bol ženatý s Miou Farrow, s ktorou si Soon-Yi adoptoval. Farrow o Allenovi stále vyhlasovala, že je skvelý otec, až kým neobjavila neslušné fotky Soon-Yi v manželových veciach. Woody mal aférku s nevlastnou dcérou. Škandál sa ťahal dlhé roky, nasledovala šnúra žalôb zo strany Farrow a tlak médií na samotného režiséra. Napriek tomu ich vzťah vydržal a Allen tvorí so Soon-Yi pár dodnes.


Mohlo by vás zaujímať:Kráska z hororového seriálu už nie je sama: Randí s babkou z Dva a pol chlapa!


Sarah Paulson (40) a Holland Taylor (72) – 32 rokov

Láska nepozná hranice: Tieto
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Je ťažké uveriť, že kráska z amerického seriálu chodí s babkou z Dva a pol chlapa. Pred pár dňami sa Holland Taylor priznala k tomu, že randí do ženami a ako bonus prezradila aj meno svojej súčasnej partnerky, ktorou je SarahPaulson.Hovorí sa, že pár tvoria už niekoľko mesiacov napriek tomu, že ich delí vyše 30 rokov. Charlieho mamupozná snáď každý,stáva sa pomaly legendárnym pojmom, zatiaľ čo Paulson je známa menšiemu, tomu hororovému publiku. V súčasnosti je známa vďakaseriálu American Horror Story, ktorý úspešne zahájil piatu sezónu s podnázvom Hotel.

Dick Van Dyke (90) a Arlene Silver (44) – 46 rokov

Láska nepozná hranice: Tieto
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Herec, komik a spisovateľ Dick Van Dyke je známy najmä zo seriálu Diagnóza: Vražda, v ktorom si zahral aj so svojím synom a ďalšími deťmi. V roku 2012 si napriek diskutovanému rozdielu vzal za ženu maskérku Arlene Silver. Na otázku prečo sa rozhodla vziať si honaprike takmer 50-ročnému rozdielu mala jasnú odpoveď. Podľa nej je to človek s otvorenou mysľou, vtipný a obaja majú radi deti, je to akoby zažívali druhé detstvo.


Mohlo by vás zaujímať:Nemožné byť spolu na celý život? Tieto hollywoodske páry vám dokážu opak!


Richard Gere (66) a Alejandra Silva(32) – 34 rokov

Láska nepozná hranice: Tieto
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Priateľkou charizmatického herca, ktorý stvárnil mnoho známých postáv, je v Španielsku populárna a známaAlejandra Silva. Dlho svoj vzťah tajili. Povrávalo sa, že spolu chodia už takmer rok a pol. Paparazzovia ich prichytili pri nežnostiach na jachte.Až na premiére filmuTime Out Of Mind oficiálne potvrdili svoju lásku. Silva je dcérou biznismana Ignacia Silvu, bývalého finančného viceprezidenta futbalového klubu Real Madrid.

Viac o téme: Richard GereSarah PaulsonHolland TaylorDick Van Dyke
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu