Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi fešák vie ako získať rolu: Tarantinovi denne písal e-maily

Channing Tatum
Channing Tatum (Zdroj: SITA)

Americký herec Channing Tatum posielal režisérovi Quentinovi Tarantinovi e-maily, aby získal rolu v jeho filmovej novinke Osem hrozných (2015). Tridsaťpäťročný rodák z Alabamy to priznal v televíznej relácii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

"V podstate som mu asi mesiac posielal denne e-maily, len aby som ohrozil ostatných hercov, ktorí mali záujem o rolu," uviedol manžel 35-ročnej herečky Jenny Dewan. Priznal tiež, že bol počas prvého čítania scenára nervózny z prítomnosti Brucea Derna, Kurta Russella či Jennifer Jason Leigh. Ako sám povedal, bol vydesený a triasol sa ako nikdy predtým. Počas podávania ruky so spomínaným 79-ročným Dernom, ho dokonca takmer zhodil zo stoličky. "Pomyslel som si, och môj bože, takmer som zabil jedného z najlepších hercov našej doby," zaspomínal Tatum.


Páry, z ktorých jeden je slávnejší, než jeho polovička: V láske však hviezdia obaja


Snímka Osem hrozných mala slávnostnú premiéru 7. decembra v Los Angeles a do amerických kín sa dostane 25. decembra v limitovanej distribúcii, pričom ju budú premietať zo 70-milimetrového filmu. Do širšej digitálnej distribúcie ju potom uvedú 8. januára. Na Slovensku si ju diváčky a diváci budú môcť pozrieť o deň skôr. V snímke si okrem spomínaných zahrali napríklad Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Demián Bichir, Michael Madsen, Tim Roth alebo Zoë Bell.

Channing Tatum okrem herectva pôsobí ako producent, tanečník a model. Preslávil sa predovšetkým ako striptér zo snímky Magic Mike (2012) a jej pokračovania Magic Mike XXL (2015) či Tyler Gage z tanečného filmu Let's Dance (2006), pri nakrúcaní ktorého sa zoznámil so svojou manželkou Jennou Dewan. Zahral si aj v snímkach ako G. I. Joe (2009), Milý John (2010), 21 Jump Street (2012), Manželský sľub (2012), White House Down (2013), Vedľajšie účinky (2013), G.I. Joe 2: Odveta (2013), 22 Jump Street (2014), Foxcatcher (2014) alebo Jupiter na vzostupe (2015).

Viac o téme: Quentin TarantinoChanning Tatum
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu