Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Porotkyňa z Moja mama varí lepšie sa preriekla: Výnimky a najstrašnejšie jedlo šou

Zuzana Sabolová
Zuzana Sabolová (Zdroj: TV JOJ)

Po sviatočnej pauze sa na obrazovky v pondelok vrátila obľúbená kuchárska šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Na nových súťažiacich a špeciálne kulinárske zážitky sa tešia porotcovia i celý tím. Relácia, ktorá si získala mnohých divákov, oslávila okrúhlych sto častí a zdá sa, že na obrazovkách si našla svoje stále miesto. Jediná porotkyňa ženského pohlavia, Zuzana Sabolová, neskrývala radosť z tohto úspechu, možno aj preto, že jubilejné jedlo hodnotila práve ona. Aké zákulisné informácie prezradila?

Porotkyňa kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, Zuzana Sabolová, sa zrelácie teší, no počas rozhovoru pre TV JOJ sa preriekla, keď priznala, že reláciu si spája aj snegatívnymi pocitmi. „Som rada, že je to také úspešné a ľudí to baví. Formát je pozitívny, až na menšie výnimky,“ vysvetľuje. Vďaka kuchárom zrôznych kútov Slovenska sa jej podarilo ochutnať rôzne anetradičné kombinácie surovín.


Prečítajte si tiež:FOTO Habovej manželky: Takto vyzerá žena, ktorá skrotila ukričaného Vila z Moja mama varí lepšie​


Nie vždy sa však recept podarilo zrealizovať podľa predstáv súťažiacich aZuzana mala príležitosť ochutnať iniekoľko otrasných jedál. Za najhorší nepodarok relácie pokladá brusnicovú omáčku od Hetešovcov: „Dostala som brusnicovú omáčku, ktorá nevoňala ani nevyzerala dobre a chutila hrozne.“ Taktiež poznamenala, že často sa stáva, že potraviny sú nedovarené, ahoci zo surových zemiakov strach nemá, pred mäsom má rešpekt. Úroveň relácie podľa jej názoru zvýšil príchod teraz už priam legendárnych Habovcov. „Mám veľa známych, ktorí varia podľa receptov od Habovcov,“ nebála sa prezradiť pre TV JOJ.

Viac o téme: ŠouReláciaMoja mama varí lepšieZuzana SabolováJedloNajhoršie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu