Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Táto úloha jej pristane: Jennifer Aniston si v najnovšej snímke zahrá kráľovnú krásy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

Americká herečka Jennifer Aniston sa predstaví v pripravovanej snímke spoločnosti Fox 2000 Pictures s názvom The Fixer. Štyridsaťšesťročná rodáčka z Los Angeles stvárni bývalú finalistku Miss USA Denise White, ktorá sa presadila ako profesionálna športová manažérka. Bývalá oregonská kráľovná krásy založila firmu Entertainers & Athletes Group (EAG), ktorá sa zaoberá najmä zastupovaním vrcholových športovcov.

Filmby mal mapovať Whiteovej kariérny postup v oblasti športového manažérstva, v ktorom dominujú prevažne muži. Scenár pripravovaného projektu získalo štúdio od Melisy Wallack. Tá je známa najmä ako scenáristka životopisnej drámy Klub poslednej nádeje (2013) s Matthewom McConaugheym a Jaredom Letom. Inšpirovali sa tiež článkom Paula Solotaroffa, ktorý uverejnil v magazíne Men’s Journal. Na režisérsku stoličku by mal zasadnúť americký filmár James Gray, s ktorým však spoločnosť v súčasnosti rokuje. Producentský tím by mali tvoriť Steve Barnett, Bernie Goldmann, Kristin Hahn a samotná Aniston.

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: dramasforum.in)


Mohlo by vás zaujímať:Hviezdy súčasnosti: Božské herečky nemali začiatky vôbec ľahké


Herečka, režisérka a producentka Jennifer Aniston sa preslávila najmä úlohou Rachel Greenovej v seriáli Priatelia, za ktorú získala cenu Primetime Emmy a Zlatý Glóbus. Okrem toho si zahrala vofilmochako Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009), Lov na exmanželku (2010), Skús ma rozosmiať (2011), Šéfovia na zabitie (2011), Wanderlust (2012), My sme Millerovci (2013), Šéfovia na zabitie 2 (2014) či Cake (2014).

Viac o téme: Jennifer AnistonThe Fixer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu