Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sympaťáčka Abby z NCIS zase obeťou: Bezdomovcom pomáha, oni ju obťažujú

Pauley Perrette
Pauley Perrette (Zdroj: SITA)

Americkú herečku Pauley Perrette v stredu 10. februára znova obťažoval bezdomovec. Informovala o tom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde napísala ako sa celý incident odohral. Prvý raz ju vlani v novembri napadol istý David Merck, ktorý sa jej vyhrážal smrťou a niekoľkokrát ju udrel päsťou do tváre.

Neznámy muž pýtajúci si peniaze od vodičov pristúpil k 46-ročnej rodáčke z New Orleans, keď stála so svojím autom na bulvári Cahuenga v Los Angeles. Po tom čo mu podala dolár, ju chytil za ruku, celú hlavu vopchal dovnútra vozidla a začal sa jej pýtať na čas. Ako herečka uviedla, situácia ju vyľakala a najprv povedala "vyháňam ťa diabol v mene Ježiša Krista," a až potom mu oznámila čas. Muž ju údajne ešte chvíľu držal za ruku a potom odišiel. Aj napriek tomu, že Perrette mala u seba elektrický paralyzér a taktický nôž, incident sa snažila udržať v nenásilnej rovine a nepoužila ich. "Učím sa. Musím byť šikovná a byť v bezpečí a dávať. Ale všetko naraz," dodala. Neskôr napísala ďalší tweet, v ktorom oznámila, že je v poriadku.


Sú späť: Tieto filmy a seriály ohlasujú v roku 2016 veľký návrat


Pauley Perrette sa do povedomia verejnosti zapísala predovšetkým ako Abby Sciuto z úspešného seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003 - 2015). Okrem toho sa objavila aj v seriáloch Holá pravda (1995 - 1998), Dawsonov svet (1998 - 2003), Time of Your Life (1991 - 2001), NCIS: Los Angeles (2009) či NCIS: New Orleans (2014). Vystupuje síce prevažne v seriáloch, no zahrala si aj v niekoľkých snímkach, medzi ktoré patria napríklad Na pokraji slávy (2000), nemecká komédia My First Mister (2001) či Kruh (2002). V rokoch 2000 až 2004 bola vydatá za kanadského herca a hudobníka Francisa Shiversa.

Viac o téme: Pauley PerretteNCIS
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu