Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Milovaný herec totálne pohorel: Kasting Channinga Tatuma do Rýchlo a zbesilo bol prepadákom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Channing Tatum sa prvýkrát blysol v snímke Let's Dance, kde si zahral spolu so svojou budúcou manželkou Jennou Dewan. Odvtedy sa objavil v mnohých skvelých komédiách či akčných filmoch. Mohol herec, ktorého hviezda stále stúpa niekedy pohorieť? Veru áno, a ešte ako. Na konkurze do tretieho dielu Rýchlo a zbesilo s podnázvom Tokijská jazda totálne vybuchol!

Channing Tatum bol hosťom v show Jimmyho Kimmela, kde sa divákom a svojím fanúšikom rozhovoril o svojom najhoršom kastingu, aký zažil. Málokto by však čakal, že tento urastený fešák pohorí práve na konkurze do Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda. „Pamätám si, že som veľmi chcel ísť do Tokia,“ uviedol žartovne dôvod svojej účasti na konkurze Tatum.


Mohlo by vás zaujímať: Sexi fešák vie ako získať rolu: Tarantinovi denne písal e-maily


„V strede konkurzu som sa zastavil a hovorím... 'Myslím, že sme skončili, však? Toto je hrozné'. Netuším, čo sa vlastne stalo. Túto spomienku som si vyhodil z hlavy, takže si už nepamätám detaily, ale zrejme to bolo len preto, lebo som bol proste... zlý,“ povedal na adresu svojho najhoršieho konkurzu.

„Nepamätal som si text, bol som vystrašený, zrejme som sa aj strašne potil,“pokračoval.„Ani sa ma (ľudi na konkurze) nesnažili zastaviť. Len tam sedeli a povedali 'Okej. Zrejme je to dobrý nápad.',“ukončil svoju spomienku Channing.

Milovaný herec totálne pohorel:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Napriek nevydarenému kastingu sa Channing uchytil na hollywoodskych plátnach veľmi dobre. Poznáme ho zo snímok Let's Dance (2006), 21 Jump Stret (2012), Manželský sľub (2012) a objavil sa aj v Tarantinovej najnovšej snímkeOsem hrozných (2015). V hereckom svete sa stávajú aj takéto paradoxy. Diváci by očakávali, že takýto vysoký a urastený svalnáč sa priam narodil preto, aby stvárnil jedného z členov Dieselovej rodiny v snímkach Rýchlo a zbesilo. Opak je však pravdou a Channing sa vydal vlastnou cestou.

Milovaný herec totálne pohorel:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: shemazing.net)


Mohlo by vás zaujímať:Páry, z ktorých jeden je slávnejší, než jeho polovička: V láske však hviezdia obaja


V tom istom roku, kedy sa do kín dostala Tokisjká jazda, sa na plátnach objavil aj film Let's Dance, takže o úspech mali postarané obe strany.Channing na zlý kasting okamžite zabudol, pretože práve vďaka spomínanej snímke spoznal svoju dnes už manželku, nádhernú Jennu Dewan-Tatum, s ktorou majú takmer trojročnú dcérku Everly. Jeden zlý kasting mu predsa neprekazíani kariéru, ani osobné šťastie.

Malá Everly sa evidentne ponáša zatiaľ na ocka.
Zobraziť galériu (4)
Malá Everly sa evidentne ponáša zatiaľ na ocka.  (Zdroj: dailymail.co.uk, internet)

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloChanning Tatum
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu