Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Clooney sa stal spolu s manželkou obeťou podvodu: Médiá zverejnili vymyslené interview!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Predstavitelia britského magazínu Hello! sa ospravedlnili za zverejnenie exkluzívneho rozhovoru s americkým hercom a filmárom Georgem Clooneym, o ktorom však 54-ročný rodák z Kentucky povedal, že je kompletne vymyslený. Citáty z interview, v ktorom Clooney údajne hovoril o svojom manželstve s britskou právničkou Amal Clooneyovou, prevzali iné médiá po celom svete.

Clooney však vydal vyhlásenie, že "neposkytol interview magazínu Hello! a citáty, ktoré mi boli pripisované, neboli presné", informovala dnes tlačová agentúra AP.Herecká hviezda konštatovala, že "mať 'exkluzívne interview' kompletne vykonštruované je niečo nového a je to veľmi znepokojivý trend".

Clooney sa stal spolu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Po tom, ako to zistili, ho stiahli zo svojej webstránky a ospravedlnili sa.Vo svojomvyhlásení sa magazín "úprimne ospravedlňuje pánovi Clooneymu a jeho manželke Amal za akékoľvek rozrušenie, ktoré im zverejnenie tohto materiálu mohlo spôsobiť".


Mohlo by vás zaujímať: Maturitné fotografie hollywoodskych stálic: Spoznávate ich?


Clooney mal v rozhovore hovoriť o tom, ako funguje jeho manželstvo s anglickou právničkou Amal Clooney, herec však vyhlásil, že takýto rozhovor nikdy ani neposkytol. Citáty z neho pritom od Hello! prevzalo množstvo médií z celého sveta. Predstavitelia magazínu na svoju obhajobu uviedli, že rozhovor odkúpili od agentúry Famous, s ktorou spolupracovali už v minulosti, takže nemohli tušiť, že ide o vymyslené interview.

Clooney sa stal spolu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

George Timothy Clooney sa preslávil účinkovaním v seriáli Pohotovosť (1994 - 2009). Známy je tiež z filmov Od súmraku do úsvitu (1996), Traja králi (1999), Dokonalá búrka (2000), Michael Clayton (2007), Lietam v tom (2009), Deti moje (2011), Gravitácia (2013) či krimi komédie Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovaní Dannyho dvanástka (2004) a Dannyho trinástka (2007).

Clooney sa stal spolu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Na konte má dva Oscary, ktoré získal za herecký výkon v snímke Syriana (2005) a ako jeden z producentov filmu Argo (2012), a tiež tri Zlaté glóbusy, pričom vlani si prevzal aj cenu Cecila B. DeMilla za celoživotné dielo. Zatiaľ sa mu podarilo režírovať niekoľko úspešných snímok, medzi ktoré patria Dobrú noc a veľa šťastia (2005) či Deň zrady (2011). V oboch filmoch si aj zahral a podieľal sa tiež na scenároch.

Clooney sa stal spolu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: George ClooneyAmal Clooneyová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu