Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z krásy nezostalo nič: Tieto slávne herečky to s plastikami naozaj prehnali

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: celebyearbookphotos.com, sita)

Práca v šoubiznise neznamená len slávu a bohatstvo. Byť pod drobnohľadom fotoaparátov a kamier pre mnohé herečky predstavuje aj extrémny tlak na to, aby vyzerali stále rovnako mlado a atraktívne ako kedysi. Niektoré si preto dopomohli skrášľovacími kúrami. Zabudli však na heslo „menej je niekedy viac“ a plastikami celkom potlačili svoju prirodzenú krásu.

Meg Ryan

Dnes 54 ročná herečka patrila kedysi knajvyťaženejším kráskam Hollywoodu. Známa bola najmä pre svoj jemný dievčenský zjav, vďaka ktorému získavala úlohy vromantických filmoch ako na bežiacom páse. Vďaka nim vytvorila často obsadzovaný „herecký pár“ sTomom Hanksom (59). Keď však roky pribúdali apostavy, ktoré predtým stvárňovala ona, získavali mladšie kolegyne, rozhodla sa pre vylepšenie. Svoju tvár odvtedy nechala napichať už niekoľkokrát , kvôli čomu navždy prišla o spomínané jemné dievčenské črty.

Meg Ryan
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Meg Ryan, Helen Mirren či Charlie Sheen: Volajú sa celkom inak - a o dosť horšie!


Melanie Griffith

Sláva, bohatstvo apozornosť rovnako dobre situovaných mužov Melanie Griffith (58) nikdy nechýbali. Aj ona bola pred svojou prvou operáciou známa ako prirodzene krásna herečka. Po päťdesiatke však skrášľovacím procedúram doslova podľahla. Dnes má upravené prsia, vykonanú liposukciu, lifting viečok apery plné botoxu.

Melanie Griffith
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: lifetimetv.co.uk)

Pamela Anderson

Len málokto by sa odvážil tvrdiť, že Pamela Anderson (48), unás známa najmä ako záchranárka C.J. zo seriálu Baywatch, nemá žiadnu operáciu. Ato nielen kvôli výrazne zväčšenému poprsiu. Zprirodzenej krásy blonďatej herečky zostalo pramálo azdá, že prišla nielen ozdravý úsudok, ale ioposledné zvyšky vkusu.

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Čo ste o Baywatchi nevedeli: Drogy, sexuálne škandály a DiCaprio


Daryl Hannah

Strnulý úsmev, chýbajúce vrásky okolo očí alíca, ktorá sa kvôli implantátom sotva pohnú. Ktovie, čo päťdesiatpäť ročnej hviezde tak vadilo na vlastnom vzhľade, že bola ochotná vzdať sa ho. Daryl Hannah si však vôbec veľmi nepomohla - herecké úlohy, nehovoriac o titulných roliach, jej zverí už len málokto.

Daryl Hannah
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Youtube)

Jennifer Grey

Povráva sa, že Jennifer Grey (56) svoj výrazný nos, vďaka ktorému kedysi získala najvýznamnejšiu rolu svojej kariéry, doslova nenávidela. Hneď po tom, čo jej na účet prišiel honorár za účinkovanie vo filme Hriešny tanec preto skontaktovala plastických chirurgov apodstúpila operáciu. Zkrásnej Frances Housemanovej tak nezostalo nič aherečka je už len obyčajnou tuctovou ženou supravenou tvárou.

Jennifer Grey
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Vyzerali tak šťastne: Omyl, tieto páry sa na pľaci neznášali!


Priscilla Presley

Ktovie, či by sa bývalá manželka kráľa rock and rollu Priscilla Presley (70) Elvisovi páčila tak, ako vroku 1967, kedy mali svadbu. Je totiž veľmi pravdepodobné, že by ju ani nespoznal. Zkrásnej, výraznej čiernovlásky je dnes žena, ktorá pripomína skôr neveľmi profesionálne vymodelovanú voskovú figurínu.

Priscilla Presley
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Renée Zellweger

Ani kedysi sympatická predstaviteľka Bridget Jones už nie je to, čo bývala. Jedinečný typický zjav Renée Zellweger (47) stratila po množstve úprav tváre. Typicky vykrojené pery, krásne výrazné líca a jemne mačací pohľad už neexistuje azherečky je len strhaná umelá verzia samej seba.

Renée Zellweger
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pamela AndersonJennifer GreyMeg RyanRenée ZellwegerMelanie GriffithDaryl HannahPriscilla Presley
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu