Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obľúbené tínedžerské hviezdy: Už to nie sú deti - pozrite, čo z nich vyrástlo!

Zac Efron Zobraziť galériu (13)
Zac Efron (Zdroj: SITA)

Stali sa hviezdami filmov pre tínedžerov a získali si tak množstvo fanúšikov. Niektorým táto sláva uškodila, iní sa vyšvihli a postúpili o úroveň vyššie. Ako dopadli naše obľúbené tínedžerské hviezdy a čo robia dnes?

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: telkac.sk)

Spomínate si na pôvabné mladé dievča súžasným speváckym talentom Hannah Montanu? Vrovnomennom seriáli aneskôr aj filme si Miley Cyrus zahrala tínedžerskú hviezdu sdvojitým životom. Kto by si však teraz spomenul na rozkošné dievča, keď sa meno herečky spomína najmä so škandálmi? Zbavila sa imidžu sladkej tínedžerky azmenila ako účes, tak aj správanie. Šokujúce fotky avyplazený jazyk sa stali jej charakteristickým znamením. Hoci si prešla viacerými vzťahmi, okrem iného aj smodelkou Stellou Maxwell, vsúčasnosti je opäť zasnúbená sLiamom Hemsworthom.

Z Disney hviezdy vyrástla sexi žena: Fúha, Selena je na nových fotkách neskutočná!

Selena Gomez

Selena Gomez
Zobraziť galériu (13)

Roztomilú slečnu známu ztínedžerských filmov preslávil seriál Čarodejníci zWaverly apotom už jej kariéra stúpala nahor. Objavila sa vúspešných Disney snímkach ako Monte Carlo, Iná Popoluška, Ramona či Ako chrániť princezné. Vďaka tomu sa dostala aj do „dospeláckych“ filmov asrolou večnej tínedžerky sa už rozlúčila. Vyrástla znej skutočne krásna žena aradí sa medzi najúspešnejšie celebrity.

Freddie Prinze Jr

Freddie Prinze Jr
Zobraziť galériu (13)

Úlohu romantického fešáka si Freddie Prinze Jr. strihol hneď niekoľkokrát, vďaka čomu sa stal obľúbenou hviezdou tínedžerských filmov ako napríklad Také normálne dievča či Letné vzplanutie. Naplno sa predviedol vhorore Viem, čo ste robili minulé leto. Herec sa však nezaradil ktým kolegom, ktorých jedna úloha bleskovo vystrelila khviezdam. Postupne mladý fešáčik prešiel z filmov do televízie a ukázal aj vobľúbenom sitcome Priatelia či v seriáli 24. Vsúčasnosti dabuje vanimovanom seriáli Star Wars Rebels ažije smanželkou Sarah Michelle Gellar asvojimi dvomi deťmi.

Kontroverzné VIDEO fešáka Efrona tak, ako ho nepoznáte: Prepáč, mami!

Zac Efron

Zac Efron
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: telkac.sk)

Hoci sa objavil vpár snímkach, zahviezdil až v High School Musical. Tým si na dlhú dobu zabezpečil nielen obrovský úspech umalých fanúšičiek, no zároveň si vyslúžil nálepku sladkého Disney fešáčika. Tej sa však začal zbavovať, čo sa mu vďaka niektorým filmovým úlohám rozhodne podarilo. Najbližšie si zahrá vpripravovanom Baywatchi, vktorom ako plavčík ukáže vyrysovanú postavu.

Andrew Keegan

Andrew Keegan
Zobraziť galériu (13)

Americký herec Andrew Keegan sa narodil preto, aby bol vo filme. Už od malička sa objavoval vreklamách amenších seriálových úlohách. V90. rokoch ho však filmári začali využívať na postavy svalnatých fešákov. Tak sa objavil vobľúbenej komédii 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím či Všetko je dovolené, ale aj v obľúbenom seriáli V siedmom nebi. Dnes by ste ho však vo veľkých rolách hľadali márne. Objavuje sa už len vnenápadných epizódnych úlohách vseriáloch.

Hviezdy obľúbeného seriálu opäť spolu: FOTO Z rozkošnej Ruthie je sexi divoška!

Emily Osment

Emily Osment
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: telkac.sk)

Emily Osment je zhereckej rodiny, čo potvrdzuje aj jej výnimočný talent. Pamätať si ju môžete, tak ako Miley Cyrus, zHannah Montany, kde stvárnila Hanninu najlepšiu kamarátku, ale aj z úspešnej snímky Spy Kids. Okrem toho sa objavila vo viacerých filmoch avsúčasnosti sa stala hlavnou hviezdou seriálu Young & Hungry, ktorý si získal srdcia množstva fanúšikov. Nečudo, veď Emily je považovaná za jednu znajtalentovanejších mladých herečiek vHollywoode.

Viac o téme: Zac EfronMiley CyrusSelena GomezFredie Prinze Jr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu