Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nerozhodnosť vyjde Craiga draho: Stane sa novým Bondom miláčik žien Hiddleston?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Daniel Craig ešte nestihol oficiálne potvrdiť, či sa úlohy Bonda vzdá, alebo nie a tvorcovia filmovej série o Bondovi už uvažujú o jeho nahradení. Do úvahy prišlo niekoľko mien, medzi ktorými figuroval aj anglický herec Idris Elba alebo Jamie Bell. V súčasnosti sa však v diskusiách o novom agentovi 007 vážne uvažuje o Tomovi Hiddlestonovi.

Tvorcovia Jamesa Bonda seriózne uvažujú o tom, že Daniela Craiga nahradia práve Tomom Hiddlestonom, no žiadna oficiálna ponuka zatiaľ neprišla. Daniel Craig sa totiž pred nedávnom vyjadril, že potrebuje od Bonda pauzu a Spectre bola jeho poslednou bondovkou. Hiddleston sa netají tým, že by bol ponukou zahrať si Bonda ohromený as radosťou by juprijal a predstavil sa v úlohe obávaného agenta.

Nerozhodnosť vyjde Craiga draho:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Ak by do úlohy legendárneho agenta 007 obsadili Hiddlestona, stal by sa v poradí ôsmym Bondom. Doteraz si ho už zahraliSeanConnery, DavidNiven, GeorgeLazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan aDaniel Craig. Séria bondoviek odštartovala v roku 1962 dielom Doktor No, v ktorom sa ako prvý Bond predstavil Sean Connery.


Mohlo by vás zaujímať: Kráľ bitiek a spální: Fenomén Bond má povolenie zabíjať vyše 50 rokov!


Nerozhodnosť vyjde Craiga draho:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Tom Hiddleston je známy najmä ako Loki, ktorého si zahral v snímkach Thor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012) aThor: Temný svet (2013). Predstaví sa aj v pripravovanej marvelovke Thor: Ragnarok, ktorá sa svojej premiéry má dočkať v roku 2017. Objavil sa však aj vo filme Woodyho Allena Polnoc v Paríži (2011) v úlohe spisovateľa Francisa Scotta Fitzgeralda.

Viac o téme: Tom HiddlestonJames Bond
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu