Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Lámač ženských sŕdc zahodil pýchu: Dosť bolo, takáto je skutočná pravda o ženách!

(Zdroj: SITA)

S nečakane úprimnými slovami prekvapil kanadský herec Ryan Gosling. Zdá sa, že nejde iba o prejav pravého gentlemana, ale skutočné vnútorné presvedčenie. Jeho súčasná partnerka Eva Mendes má z neho určite veľkú radosť.

"Ženy sú lepšie, silnejšie a vyspelejšie ako muži," tvrdí herec."Najlepšie to vidno, keď máte dcéru. V ranom veku dievčatá, na rozdiel od chlapcov, napredujú míľovými krokmi," povedal v rozhovore pre britský magazín Evening Standard 35-ročný rodák z Ontaria.

Partner americkej herečky a modelky si tiež myslí, že v USA potrebujú líderku. "Myslím si, že Amerika potrebuje ženský vplyv. Vždy som mal radšej ženy," vyjadril sa otec dvoch dcér, ktorý vidí korene svojho pozitívneho vzťahu k ženám vo výchove."Vychovávali ma matka a staršia sestra. Môj život je plný žien. Sú lepšie ako muži a aj mňa robia lepším," dodal.

Ryan Thomas Gosling začínal s herectvom už ako dieťa. V roku 2000 sa objavil v snímke Sezóna Titanov. Po nej nasledovali filmy Vražda podľa plánu (2002), Zápisník jednej lásky (2004), Hranice života (2005), Fraktúra (2007), Blue Valentine (2010), Drive (2011), Bláznivá, hlúpa láska (2011), Deň zrady (2011), Len Boh odpúšťa (2013), Lovci gangstrov (2013) alebo Stávka na neistotu (2015). V roku 2007 ho za film Half Nelson (2006) nominovali na Oscara v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe. Ako režisér sa podpísal pod snímku Lost River (2014).

Viac o téme: Ryan GoslingEva Mendes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu