Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tesne pred rozvodom a opäť spolu? Affleck bývalú stále nazýva manželkou!

Ben Affleck, Jennifer Garner Zobraziť galériu (4)
Ben Affleck, Jennifer Garner (Zdroj: dailymail.co.uk)

Sympatický herec sa s manželkou Jennifer Garner rozišli už pred rokom a rozvodové konanie by malo byť ukončené už čoskoro. Herečku v rozhovore s Billom Simonsom však stále nazýval svojou manželkou a podľa toho, čo o nej hovoril, to na blížiaci sa rozvod vôbec nevyzeralo. Žeby boli aj napriek rozchodu opäť spolu?

Vyjadrenia Bena Afflecka podnecujú mnohé špekulácie. Hoci je rozvod sJennifer Garner už predo dvermi, vmáji si dvojica spolu stromi deťmi užili rodinnú dovolenku vParíži. Adokonca očitý svedkovia potvrdili pre Daily Mail, že ich videli bozkávať sa.

Spolu na plátne aj mimo neho: Tieto hviezdne páry spojilo natáčanie

Jennifer Garner, Ben Affleck,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: IMDb.com)

Ben teraz vrozhovore sBillom Simonsom svoju bývalú stále nazýval citlivo svojou manželkou aprezradil aj to, ako veľmi mu pomohla po rozchode spredchádzajúcou partnerkou Jennifer Lopez. Ten ho priviedol nielen na osobné, ale aj kariérne dno. „Moja manželka mi skutočne veľmi pomohla, nevedel som sa vtedy na nič iné sústrediť.“ Jennifer aBen sa zosobášili vroku 2005 amajú spolu tri deti - Violet, Seraphine aSamuel. Pár sa rozišiel vjúni minulého roka, no udržujú si priateľské vzťahy. Podľa Daily Mail herečka popiera, že by boli smanželom opäť spolu. Dokonca sa na týchto špekuláciach poriadne zasmiala.

Viac o téme: Ben Affleck Jennifer Garner
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu