Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Charizmatický fešák odhalil tajomstvo: Fúha, túto herečku som vždy miloval!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Známy hollywoodsky herec Matthew McConaughey odhalil magazínu People obrovské tajomstvo. Predtým, než sa s ňou stretol, bol do nej platonicky zaľúbený. Reč je o herečke z kultového seriálu Sex v meste, ktorý je od 90. rokov až dodnes stále obľúbený.

Presne tak. Matthew sa tajne zaľúbil do Sarah Jessicy Parker dlho predtým, než sa s ňou vôbec stretol osobne. „Bol som silno zamilovaný do Sarah Jessicy, keď som vyrastal,“ odhalilMcConaughey pre magazín People a portál Entertainment Weekley.

Charizmatický fešák odhalil tajomstvo:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: complex.com, internet)


Mohlo by vás zaujímať: Hollywoodsky herec hviezdou internetu: Aha, ako sa baví na účet známych kolegov!


Keď sa títo dvaja herci stretli pri spoločnom natáčaní filmu Lemra lemravá (2006), 46-ročný herec sa jej dokonca zo svojich dávnychcitov vyznal. „Áno, povedal som jej to. Neviem, či to bol prvý, alebo posledný deň natáčania, ale určite som jej to povedal,“ priznal sav rozhovore.

Charizmatický fešák odhalil tajomstvo:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: complex.com, internet)

Sarah Jessica Parker však nebola jediná herecká kolegyňa, ku ktorej prechovával nejaké city, samozrejme, vo všetkej počestnosti to boli len platonické zaľúbenia dospievajúceho chlapca. Patrili k nim napríklad Sandra Bullock, Jennifer Garner, Jennifer Lopez a dnes jeho blízka priateľka Reese Witherspoon. Dnes je herec ženatý so svojou skutočnou láskou Camilou Alvesovou (34), ktorú si vzal po šiestich rokoch randenia v roku 2012. Sarah Jessica Parker sa preslávila najmä úlohou Carrie Bradshaw v populárnom americkom seriáli Sex v meste.

Matthew McConaughey so svojou manželkou Camilou.
Zobraziť galériu (5)
Matthew McConaughey so svojou manželkou Camilou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Matthew McConaugheySarah Jessica Parker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu