Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krásna herečka dráždi v plavkách: FOTO Už má dávno po štyridsiatke, no telo bohyne!

Sofía Vergara Zobraziť galériu (2)
Sofía Vergara (Zdroj: SITA, instagram)

Kolumbijská herečka Sofía Vergara opäť ukázala svoju dokonalú postavu. Azda iba málokto by odhadol jej skutočný vek. Nemožno sa tomu čudovať, vo svojich rokoch totiž stále udivuje perfektným telom.

Leto je užvplnom prúde aznáma herečka si plnými dúškami užíva chvíle ničnerobenia. Na sociálnej sieti sa nezabudla pochváliť sexi fotkou, ktorá dokonale vystihuje tvrdenie, že vek je iba číslo. Pri pohľade na jej dokonalé krivky je to svätá pravda.Nádherná herečka oslávi 10. júla už 44. narodeniny.

Krásna herečka dráždi v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Sofía Vergara je známa predovšetkým ako Gloria Delgado-Pritchett z komediálneho seriálu Moderná rodina. Za túto rolu si vyslúžila po štyri nominácie na Zlatý glóbus a Primetime Emmy a spolu s hereckými kolegami zo seriálu získala štyri Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Zahrala si tiež vo filmoch Štyria bratia (2005), Šmolkovia (2011), Silvestrovská noc (2011), Traja hlupáci (2012), Machete zabíja (2013) či Divoká dvojka (2015).

V roku 2000 jej diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, z ktorej sa jej podarilo vyliečiť. O osem rokov neskôr ju magazín Maxim zaradil na 62. miesto rebríčka najpríťažlivejších žien sveta a nechýbala ani v rebríčku 50 najkrajších ľudí podľa magazínu People. Má tiež hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Viac o téme: Sofía Vergara
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu