Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pravá blondínka po 15-tich rokoch: FOTO Z tejto postavičky padnete na zadok!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/Reese Witherspoon)

V stredu uplynulo 15 rokov od premiéry Pravej blondínky, v ktorej si hlavnú úlohu zahrala Reese Witherspoon. Na sociálnej sieti Instagram sa preto rozhodla podeliť sa so svojimi fanúšikmi o fotky outfitov, ktoré vo filme nosila ako Elle Woodsová.

Štyridsaťročná herečka si vyskúšala najtypickejšie odevy, ktoré počas filmu nosila. Nechýbali ani štipľavé minibikini či zajačikovský kostým. Vyskúšala si aj šaty, ktoré mala na rande s Warrenom. Okrem fotiek vyvesila aj pár videí, aby sa fanúšikom patrične prihovorila. Fotky sú jednoznačným dôkazom, že aj po 15-tich rokoch vyzerá herečka perfektne.


Mohlo by vás zaujímať: Páni, to je podoba! FOTO Reese Witherspoon a jej dcéra Ava by pokojne mohli byť dvojičky!


Minibikini boli pre mnohých prekvapením. Na Instagrame však o vychvaľovaní svojej postavy neutrúsila ani slovko, aj keď si zavtipkovala na adresu veľkosti plaviek.„Bleskurýchlo som si spomenula na množstvo veľmi malých detailov,“napísala na Instagrme.

Pravá blondínka po 15-tich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Reese Witherspoon)

V zbierke pre fanúšikov nechýbal ani zajačikovský kostým, herečka si však obliekla len ušká. „Ak sa chcete so mnou vybrať po ceste spomienok, nasledujte ma na Snapchate. Ukážem vám niekoľko ďalších kostýmov.“

Pravá blondínka po 15-tich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Reese Witherspoon)

Reese to, samozrejme, splnila a ukázala sa vo svojom ružovom "rande" outfite.

Pravá blondínka po 15-tich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Snapchat/Reese Witherspoon)

Reese sa svojim fanúšikom nezabudla ani poďakovať. „Ďakujem vám veľmi pekne, že ste sa dnes so mnou pobrali cestou spomienok. Bolo to super a ďakujem všetkým fanúšikom Pravej blondínky tam vonku. Zdieľanie spomienok a outfitov mi naozaj vylepšilo deň.“

Viac o téme: Reese WitherspoonPravá blondínka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu