Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mila Kunis o vzťahu s Ashtonom Kutcherom: Spočiatku to bolo len o sexe, no potom...

Mila Kunis a Ashton Kutcher Zobraziť galériu (2)
Mila Kunis a Ashton Kutcher (Zdroj: youtube.com)

Herečka Mila Kunis (32) sa v nedávnom rozhovore v šou Howarda Sterna rozhodla prehovoriť o začiatkoch vzťahu s manželom Ashtonom Kutcherom (38). Hoci podľa jej vlastných slov boli dlhé rokmi len priateľmi, všetko sa zmenilo len náhodou a začiatok ich vzťahu pripomína filmovú romantiku.

Hoci boli obaja herci vkontakte aj po skončení obľúbeného seriálu Tie roky sedemdesiate (1998-2006), v ktorom si zahrali dve zhlavných postáv, ich vzťah sa prehĺbil úplnou náhodou počas jedného zgalavečerov, na ktorom sa stretli.

„Zbadala som chlapíka, lepšie povedané jeho chrbát, lebo bol naozaj vysoký,“ začala. „Potom sa zrazu otočil abolo to doslova ako znejakého filmu. Hudba začala hrať, ktomu husle... Po prvýkrát vživote mi stretnutie sním vyrazilo dych. Pomyslela som si „sakra, fakt dobre vyzerá“,“ povedala herečka na adresu svojho, dnes už, manžela.


Mohlo by vás zaujímať:Krásna Mila Kunis prezradila, akých mužov miluje!


Neskôr ju Kutcher pozval na záhradnú párty, no scelkom iným cieľom. „Vysvitlo, že ma chcel dať dokopy skamarátom, no iskrenie medzi Ashtonom amnou bolo nepopierateľné.“

Ashton Kutcher, Mila Kunis
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Pár sa spočiatku dohodol, že ich vzťah bude voľný aže si ani navzájom nebudú oznamovať, ak sa rozhodnú ísť na rande sniekým iným. Napokon sa ale situácia vyvinula inak. Herečka vtipne poznamenala, že ich vzťah sa podobal na vzťah páru z romantického filmu Ide len osex (2011), vktorom si sama zahrala hlavnú postavu.

Po troch mesiacoch voľného vzťahu sa však rozhodli veci zmeniť. Voktóbri 2014 sa páru narodila prvá dcéra Wyatt Isabelle avsúčasnosti čakajú už svoje druhé dieťa. Vzťah spečatili dlho očakávaným, napriek tomu tajným, sobášom vjúli 2015.


Čítajte ďalej: Ďalšie prominentné dieťa na ceste: Ashton Kutcher a Mila Kunis dvojnásobnými rodičmi!


„Randiť sme začali stým, že sa nikdy nevezmeme. Rok nato sme si povedali „Zajtra sa zosobášime“,“ povedala Kunis.

Hoci sa pár poznal od svojich teenagerských rokov, samotná herečka povedala, že museli dospieť predtým, než sa stali párom. „Keby sme boli tými istými ľuďmi ako predtým, nikdy by sme neboli spolu,“ uzavrela.

Viac o téme: Ashton KutcherMila Kunis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu