Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdny Patrick Stewart by mohol mať všetko, no on túži po... Tomu neuveríte!

Patrick Stewart Zobraziť galériu (2)
Patrick Stewart (Zdroj: SITA)

Mimoriadne úspešnú hereckú kariéru má doposiaľ uznávaný britský herec Patrick Stewart, ktorého diváci poznajú najmä z kultového Star Treku ako kapitána Jean-Luc Picarda, či zo série o X-Menoch. Zdá sa však, že existuje ešte niečo, čo by ho potešilo minimálne rovako veľmi ako ponuka zahrať si v kvalitnom filme.

76-ročný herec bol dokonca v roku 2010 ocenený aj samotnou britskou kráľovnou Alžbetou rytierskym titulom. Napriek tomu má Stewart stále svoje sny a tie, ktoré odhalil najnovšie vo svojom videu, ktoré uverejnil na twitteri, vôbec nesúvisia s herectvom, filmom a vlastne ani umením.

Patrick Stewart
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Patrick Stewart)

„Viete, všetci máme nejaké túžby a želania,“ začal Stewart dramatickým tónom, na ktorý sme uňho zvyknutí. „Ale stojím pred železiarstvom, pretože to je vlastne všetko, po čom túžim. Nič viac. Sláva, celebrity, Oscar... Neexistuje nič viac.“


Mohlo by vás zaujímať:Hviezda X-Menov prehovorila: Toto by herec jednoznačne nechcel!


V tom momente človek, ktorý video natáča, vybuchne do smiechu, no herec si zachová vážnu tvár a vo svojom vyznaní pokračuje.

„Pozrite sa sem, na túto stenu. Všetko, čo tu je, chcem mať doma. Vlastne, ak by som si mohol kúpiť celý tento obchod a mať ho navždy na mojom dvore, bol by som skutočne šťastný.“

Nuž zdá sa, že suchý britský humor neopúšťa ani filmového velikána Patricka Stewarta.

Viac o téme: Patrick Stewart
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu