Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bolestivé priznanie fešáka Efrona: Kvôli internetu som takmer zošalel, no už som triezvy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

V rozhovore pre britský The Times sa Zac Efron priznal, že byť celebritou je pre milostný život snáď tá najväčšia prekážka. Päť rokov chodil so svojou hereckou kolegyňou Vanessou Hudgens (spoznali sa pri natáčaní muzikálu High School Musical) a neskôr ho médiá spájali s Lilly Collins, Michelle Rodriguez či s modelkou Sami Miro. Efron povedal, že randenie znamená vidieť niekoho po prvý raz, a to s ním dámy robiť nemôžu. Prezradil však viac aj o svojich závislostiach.

„Randenie bolo niečo, čoho som nebol nikdy schopný,“ povedal The Times. „Buď tak, alebo tak, stále ovplyvním životy druhých ľudí a skôr či neskôr si to uvedomia. Rande musí byť veľmi dlhé na to, aby ľudia prehodnotili to, čo si o mne už aj tak myslia,“ pokračoval.

Zac Efron
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Pokiaľ ide o online randenie, 28-ročný svalnáč sa niektorým veciam divil.„Napodiv, keď som sa prihlásil na tinder, nikto ma tam neoslovil! Zrejme si mysleli, že to je falošný profil,“zastavil sa a potom dodal:„To sa nikdy nestalo. Ha-ha.“Tinder však nie je jediná aplikácia, ktorej sa Efron vyhýba.


Mohlo by vás zaujímať: Sexi postava vďaka drine a potu: Zac Efron by sa vo filme vyzliekol aj donaha, má to však háčik


O svoje účty na Twitteri a Instagrame sa nestará sám, hoci tam uverejňuje svoje fotky. Má na to človeka, ktorému dá pokyn a on to zverejní namiesto neho. „Skoro som sa pri tom internete zbláznil. Prečítal som si síce 30 pozitívnych vecí o sebe, no stačila jedna zlá a musel som ju skryť. Privádzalo ma to do šialenstva,“ priznal sa Efron.

To však nebolo jediné, o čom sa mladý herec rozrozprával. Hovoril aj o svojom hviezdnom páde počas dospievania, kvôli ktorým trpel depresiami. Bol tiež závislý na drogách a alkohole. Začiatkom roka 2013 sa sám prihlásil do odvykacieho centra pre ľudí bojujúcich so závislosťou a je stále členom anonymných alkoholikov.

Bolestivé priznanie fešáka Efrona:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Zac Efron)

„Existuje teória, že herci by mali žiť ako mnísi. Ostanete v súkromí, spravíte skvelý film, to je to, čovšetci uvidia a vy nie ste produktomsvojich bojov. Ak vám však nevadí podeliť sa o svoj príbeh, oslavujte to. V poslednej dobe sa zobúdzam skutočne nadšený,“ povedal pre The Times Efron.

V súčasnosti pramení Efronovo nadšenie najmä z jeho ďalšieho filmu, remaku legendárneho seriálu Baywatch, v ktorom si zahral po boku Dwayna "The Rock" Johnsona. Efron bol Johnsonom naozaj veľmi nadšený a podľa jeho slov chce Johnson dosiahnuť aj niečo mimo herectva. Vraj by mohol pokojne kandidovať na prezidenta.

Viac o téme: Zac EfronHigh School Musical
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu