Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žiadne rozmaznané prominentné detičky: Neuveríte, ako chce sexi herec vychovávať svoje deti

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Americký herec Ryan Reynolds (39) je otcom ročnej dcéry James a spolu s manželkou Blake Lively (29) očakávajú príchod druhého potomka. Pre magazín Yahoo Celebrity sa nedávno vyjadril, ako si predstavuje výchovu potomkov a aké detstvo si pre nich želá.

„Vyrastal som vBritskej Kolumbií, čo je niečo ako najväčšie ihrisko na svete. Vancouver je jednoducho úžasný. Je tam množstvo krásnych jazier, potokov, hôr aoceán... jednoducho všetko, čo si môžete priať. Vyrastať tam bolo skvelé. Malo to na mňa veľký vplyv,“ povedal herec.

Ryan Reynolds
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Spomienky na detstvo adobrodružstvá, ktoré počas neho zažíval, zdá sa, ovplyvnili aj to, akým otcom chce byť avakom prostredí chce, aby vyrastali ijeho deti. Najnovšie sa Reynolds pridal kspoločnosti American Forests, ktorá sa zasadzuje o ochranu a rozširovanie lesov. Vlani v novembri mal herec dokonca tú česť vysadiť 50 miliónty strom v amerických lesoch voblasti San Bernardino v Kalifornii.


Mohlo by vás zaujímať:Herec Ryan Reynolds prišiel o dobrého kamoša: Za všetkým sú prachy!


Zdá sa, že láska kprírode aaktívne detstvo je niečo, čo by teraz rád naučil aj svoje deti. „V desiatej triede som vymyslel program, kde sme trávili väčšinu školského roka vprírode aučili sa, ako prežiť vrôznych situáciách, čo mi zmenilo život. Veľkú časť sme trávili lezením po skalách, jazdou na kajaku, skrývali sme sa vzasnežených jaskyniach, vľadovcoch, stanovali sme vprírode, robili sme všetky tieto bláznivé veci, ktoré by sme za normálnych okolností nikdy nespravili,“ priznal herec.

Reynolds s manželkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Ako dieťa trávil Reynolds tiež veľké množstvo skatebordovaním, snowboardovaním ajazdením na bicykli. Stále viac si však uvedomuje, že čistý vzduch anedotknutá príroda nie sú samozrejmosťou. „Chcem, aby moje deti zažili rovnaké detstvo ako ja, aby mohli pobehovať po vonku,tráviť čas na čerstvom vzduchu abyť spätý sprírodou. Vždy mi záležalo na prírode, ale odkedy som rodičom, uvedomil som si, že to, ako to vyzerá dnes, sa čoskoro môže zmeniť, apreto musíme zem zachrániť.“

Práve preto chce svoje deti spolu smanželkou vychovávať tak, aby si sami uvedomovali potrebu správať sa kprírode súctou. „Urobím všetko, čo je vmojich silách, aby som im vštepil to, že kprírode musíme pristupovať sveľkou pokorou,“ povedal.

Viac o téme: Ryan ReynoldsDetiBlake LivelyDetstvoRodičovstvo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu