Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Kňaz Tom Cruise či masérka Nicole Kidman: Tieto povolania ušli hviezdam len o chlp!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: Foto: SITA, SITA/Facebook Sergio Mendes, YouTube)

Prv než sa stali slávnymi, museli si aj tieto celebrity zarobiť na živobytie. Niektoré z povolaní, ktoré kedysi robili vás šokujú. Ich hereckým kariéram totiž predchádzali naozaj kuriózne povolania. Mnohí z nás by si na niektoré z nich skutočne netrúfli.

Harrison Ford - stolár

Harrison Ford
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: sita/Facebook Sergio Mendes)

Celosvetovú slávu získal ako Han Solo v sérii filmov Star Wars a odvtedy jeho hviezda stúpala. Pred herectvom však nadobudol viacero rôznych skúseností. Pôsobil v skautskom združení, bol športovým komentátorom na strednej škole a nakoniec stolárom. Ako stolár pracoval priamo v dome režiséra Georgea Lucasa, práve on objavil jeho talent a ponúkol mu prvú menšiu rolu vo fime American Graffiti. Odporučil ho ďalšiemu režisérovi Franciscovi F. Coppolovi, aby zväčšil jeho pracovňu. A aj Coppola mu takisto ponúkol dve menšie úlohy.

Amy Adams - čašníčka v Hooters

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Kým sa Amy Adams podarilo preraziť v hereckej brandži pracovala vo svojich 17-ich rokoch ako hosteska v spoločnosti Hooters. Keď dovŕšila 18, pracovala mesiacako časníčka v inom podniku. Dôvod bol jednoduchý, chcela si kúpiť auto.

Nicole Kidman - masážna terapeutka

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Nicole Kidman patrí bezpochyby k jedným z najtalentovanejších herečiek Hollywoodu. Kedysi však musela svojej rodine pomôcť a v sedemnástich si privyrábala ako masážna terapeutka, aby finančne prispela. Dôvodom bola aj zákerná rakovina prsníka, ktorá postihla jej matku, aj preto musela Nicole nechať školu a začať pracovať. Jej matke sa podarilo rakovinu poraziť a sú si veľmi blízke až dodnes.


Mohlo by vás zaujímať:Krásna Natalie Portman šťastná ako nikdy predtým: VIDEO V Benátkach ukázala bruško!


Angelina Jolie - riaditeľka pohrebného ústavu

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Ako sa dostala do pohrebného ústavu? Jednoducho. Keďže ju sklamal pohreb jej dedka, rozhodla sa s tým niečo robiť. Rozhodla saspraviť si certifikát v pohrebných vedách, no nedostala ho. Mala vtedy iba 16 rokov. Krátko na to sa začala objavovať v rôznych videoklipoch a filmoch a stala sa Angelinou, ktorú poznáme dnes.

Charlize Theron - baletka

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Nebyť zranenia kolena, zrejme by sme sa nedočkali ani jedného z hereckých výkonov Charlize Theron. Kedysi bola totiž baletkou a študovala v Joffrey Ballet, baletnej škole v New Yorku. Niekoľko vážnejších zraneníkolena ju však v tanci obmedzilo natoľko, že s tým musela prestať. Krátko na to vyhrala ročnú zmluvu s modelingovou spoločonosťou a rozhodla sa dať šancu aj herectvu.

Hugh Jackman - učiteľ telocviku

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

X-men a jeho vypracované telo sú dobre známe každému. Hugh Jackman pravidelne cvičí, aby sa udržal vo forme. Kedysi však cvičenie nebolo len jeho hobby, ale na istý čas ho aj živilo. Bol zamestnaný ako učiteľ telocviku na strednej škole v Anglicku. Niet divu, že cvičenie ostalo jeho koníčkom až dodnes a vďaka tomu sa dámy môžu kochať jeho dokonalým telom.


Mohlo by vás zaujímať: VIDEO Nový slovenský film vás úplne očarí: Na festivale získal významné ocenenie


Channing Tatum - striptér

Channing Tatum
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Predchádzajúca kariéra Channinga Tatuma nie je pre väčšinu divákov a fanúšikov žiadnym tajomstvom. Robil striptéra. Diváci to vedia najmä vďaka filmu Magic Mike, v ktorom si sám zahral striptéra, film je totiž inšpirovaný hercovým životom.

Patrick Dempsey - žonglér

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA/Youtube)

Úspešný doktor zo seriálu Klinika Grace to s rukami vedel dobre už v 80. rokoch. Nebol však lekárom, ale profesionálnym žonglérom. Zúčastnil sa dokonca národnej súťaže žonglérov, kým bol ešte na strednej škole. Jeho schopnosti ho dostali aj do show televízie ABCOvernight Success, kde tancoval a žongloval zároveň.

Tom Cruise - kňaz

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Tom Cruise patrí k jedným z najvýraznejších hereckých talentov Hollywoodu, no okrem toho ho mnohí poznajú aj ako člena scientologickej cirkvi. Scientológii sa začal venovať dávno predtým, než prerazil v Hollywoode. Preto aj jeho ciele boli spočiatku úplne iné. Zúčastnil sa františkánskeho seminára vďaka štipendiu, ktoré dostal od cirkvi a stal sa mladým ašpirantom na kňaza. Nakoniec ho vyhodili, pretože kradol alkohol, a tým jeho kňažská kariéra skončila.


Mohlo by vás zaujímať:Slováci a Česi sa rozbehli: Tieto filmové novinky ohúrili divákov!


Brad Pitt - tancujúce kura

Brad Pitt
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Jeden z najväčších sexsymbolov Hollywoodu si prešiel cestou naozaj zvláštnych povolaní. Brada Pitta poznáme z mnohých filmov, kde ako herec skutočne vyniká. Nie vždy však tomu tak bolo. Pitt študoval na Univerzite v Missouri žurnalistiku, školu však nechal a odsťahoval sa do Los Angeles, aby zveľadil svoju hereckú kariéru. Najprv pracoval ako tancujúce a spievajúce kura preEl Pollo Loco, rozvážal chladničky, ale pracoval aj ako šofér exotických tanečníčok a spoločníčok pre vybraných klientov.

Gerard Butler - právnik

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Ctihodný občan zrejme nebol tak ďaleko od Butlerových skutočných záujmov. Na vysokej škole vyštudoval právo a po škole si našiel prácu v právnickej firme. Jeho vášeň pre herectvo však bola taká silná, že z práce nakoniec odišiel a chvíľu pracoval ako asistent prikastingoch, kde si ho nakoniec všimli a obsadili ho do jeho prvej úlohy.

Rachel McAdams - McDonald´s

Kňaz Tom Cruise či
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Aj takéto krásky musia niekde začať. Rachel McAdams pracovala v McDonalde a podľa vlastných slov mala tú prácu rada. Cítila sa v kolektíve príjemne. Po čase však zistila, že to zrejme nie je nič pre ňu, rozbila totiž stroj na výrobu pomarančového džúsu. Radi jej to odpustíme, keby naďalej pracovala za strojom, Hollywood by prišiel o skvelý talent.

Viac o téme: Harrison FordAmy AdamsTom CruiseAngelina JolieChanning TatumNicole KidmanGerard ButlerRachel McAdamsBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu