Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Život po boku mladších partnerov: Ktoré herečky prežili lásku so zajačikmi?

Zobraziť galériu (8)

Hovorí sa, že vek je iba číslo. Svoje o tom určite vedia známe herečky, ktoré hľadali lásku a životné šťastie po boku mladších mužov. Neodradili ich pritom ani závisť, klebety či ohováranie.

Demi Moore

Americký herecký pár Demi Moore a Ashton Kutcher bol v Hollywoode veľkým prekvapením. Môže za to najmä výrazný vekový rozdiel. Moore a Kutcher sa zosobášili v septembri 2005, pričom herečka mala v tom čase 43 rokov a jej novomanžel iba 27. Po šiestich rokoch manželstva sa rozišli. Príčinou rozpadu ich vzťahu bola pravdepodobne nevera. Správa o rozchode prišla totiž krátko po tom, čo istá Sara Leal uviedla, že si s Kutcherom užívala sex v deň jeho výročia sobáša s DemiMoore.

Život po boku mladších
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: whosdatedwho.net)

Elizabeth Taylor

Hollywoodská hviezdastrieborného plátna20. storočiaprežila naozaj búrlivý život. Stihla sa osemkrát vydať, ale iba za sedem mužov.Dvakrát bola totiž vydatá za hereckého koleguRicharda Burtona.Jej v poradí ôsmym manželom sa stal v roku1991 Larry Forstensky. Americkej herečke pritom nevadil ani fakt, že by mu mohla byť matkou.Bola totiž staršia o dvadsať rokov. Manželstvo po štyroch rokoch skrachovalo.

Život po boku mladších
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: www.brides.com)

Hana Gregorová

Vdova po Radkovi Brzobohatom je momentálne horúcou témou slovenského bulváru. Môže za to jej prekvapujúci milostnývzťah. Herečkin snúbenecOndřej Koptík je od nej presne o polovicu mladší. Teda o 32 rokov.Ich vzťah začal naberať raketovú rýchlosť a vyústil až k plánom o svadbe.S tým však absolútnenesúhlasí rodina Gregorovej.Zrelá šesťdesiatničkaje chránená aj predmanželskou zmluvou. Dokonca z iniciatívy mladého priateľa.

Život po boku mladších
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

Tatiana Vilhelmová

Sympatická Češka patrí k najobsadzovanejším a najoceňovanejším herečkám.Už vyše päť rokov tvorí pár so spevákom a frontmanom skupiny Nightwork Vojtěchom Dykom.Ten je od Vilhelmovej mladší o rovných sedem rokov. Ani vekový rozdiel im však nebráni vo veľkej láske. Dvojici sa v roku 2013narodil syn, ktorý dostal meno Alois.Pár sa daldohromady o viac ako dva roky skôr, keď spolupracovali na divadelnej hre. Vtedy bola vydatá za Pavla Čecháka, s ktorým má dve deti.

Život po boku mladších
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: sip.denik.cz)

Zdena Studenková

Herečka Zdena Studenková a dirigent Braňo Kostka tvoria pár už dlhých 23 rokov.​Muzikant a partner herečky je od svojej polovičkyo 17 rokov mladší.V začiatkoch ich partnerstvu nikto neveril, no vydržalo až do súčasnosti.Tomuto vzťahu predchádzali dve Zdenine manželstvá.Najskôr sIvanom Kostroňom a potomso známym režisérom Stanom Párnickým.No až po boku Kostku našla skutočné šťastie. Zdá sa však, že manželstvo v tomto prípade nehrozí. Alebo áno...?

Život po boku mladších
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky.sk)

HalleBerry

Herečka prežila viacero búrlivých vzťahov. Najviac však zaujal ten s mladým kanadským modelom. Keď jej začali tikať biologické hodiny, vybrala si skutočne atraktívneho otca svojho dieťaťa. Gabriel Aubry je od nej mladší o deväť rokov. Dvojica má spolu dcéru Nahlu. Vzťah so zajačikom jej však nevydržal. Herečka našla po rozchode aspoň načas šťastie pri francúzskom hercovi Olivierovi Martinezovi. Po dvoch rokoch manželstva sa všakrozviedli.

Život po boku mladších
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Jennifer Aniston

Americká herečkaa hviezda Priateľov randila v roku 2009 s hudobníkom Johnom Mayerom.Nebol to však optimálny vzťah. Dvojica sa pravidelne rozchádzala a dávala znovu dohromady. Nemohlo to dopadnúť inak, ako rozchodom.Možno za tým bol aj vekový rozdiel, ktorý bol v tomto prípade osem rokov.Herečka sa na adresu svojho budúceho vzťahu otvorene vyjadrila:"Môj partner musí byť verný, spoľahlivý a rozvážny, so zmyslom pre zábavu."

Život po boku mladších
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Halle BerryJennifer AnistonDemi MooreElizabeth TaylorTatiana VilhelmováZdena StudenkováHana Gregorová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu