Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prežili bitky, posmešky aj obťažovanie: Vieme, ktoré hviezdy v mladosti šikanovali

Winslet, Bale, Kunis Zobraziť galériu (9)
Winslet, Bale, Kunis (Zdroj: SITA)

Deti vedia byť občas naozaj kruté. Svoje by o tom vedeli povedať aj súčasné áčkové hollywoodske celebrity, ktoré si v mladosti pre posmešky aj fyzické násilie, prešli hotovým peklom.

Christian Bale (42)

Dnes patrí knajvyťaženejším hercom snajlepšími zárobkami, no predstaviteľ Batmana nemal vždy ľahký život. Práve detstvo je pre neho obdobím, na ktoré nerád spomína. Teda aspoň školské roky. Christian Bale sa totiž priznal, že ho počas školských čias šikanovala skupinka chlapcov. Keďže bol Christian menší a bez silných kamarátov, si ho po škole často počkali, aby ho mohli biť akopať.

Christian Bale
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať:Nebezpečne rozmaznané hviezdy: Takto sa správajú, keď im nie je po vôli!


Mila Kunis (33)

Charizmatická herečka sukrajinskými koreňmi patrí medzi hollywoodske krásky, no teenagerské časy zrejme nepatrili kjej najlepším. Hoci ju nikto fyzicky neobťažovať aani nebil, kruté deti si robili žarty zjej väčších očí apier. Údajne ju prezývali „funny face“, teda „smiešna tvár“.

Mila Kunis
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Mila Kunis a prvé problémy s rodičovstvom: Ako vychovávať deti a nebyť pritom kretén?


Chris Rock (51)

Úspešný americký herec aproducent sa dnes živí aj ako komik, no vmladosti mu do smiechu veľmi nebolo. Práve naopak. Súkromný život malého Chrisa nebol tiež jednoduchý, navyše ho neustále šikanovali aj jeho vrstovníci. Tieto udalosti sa stali námetom na vznik amerického sitkomu sveľavravným názvom Everybody Hates Chris (2005-2009). Sám Chris tvrdí, že tieto skúsenosti ho doviedli tam, kde je dnes aspravili zneho človeka, akým je.

Chris Rock Oscary 2005
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Jessica Alba (35)

Len málokto by hádal, že práve krásna Jessica Alba mohla byť znejakého dôvodu šikanovaná, no je to tak. Obdobie strednej školy nepatrí kherečkiným najkrajším spomienkam. Jessica priznala, že si znej ostatné deti uťahovali pre jej väčšie predné zuby atexaský prízvuk.

Jessica Alba
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Záhadné tetovanie: Sexi Jessica Alba priznala, komu ho po bolestivom rozchode venovala


Jackie Chan (62)

Dnes ovláda bojové umenia, no vmladosti sa obrániť nevedel. Jackie priznal, že sa šikanujúcim deťom nevzoprel pre strach a pretože nevedel, čo má robiť. Všetko sa však zmenilo, keď videl iné deti, ako ich šikanujú. Malý Jackie nabral odvahu arozhodol sa tieto obete ubrániť, zároveň tým však chcel raz anavždy skoncovať so šikanou, ktorá sa ušla jemu.

Jackie Chan
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Nezničiteľný Jackie Chan: Neuveríte, čo všetko si počas nakrúcaní dokaličil!


Miley Cyrus (23)

Mladá speváčka aherečka sa ksmutným udalostiam priznala vo svojej autobiografii s názvom Miles to Go. Podľa jej vlastných slov ju skupinka dievčat raz strčila do sprchového kúta, kde ju zamkli anechali samu. Vraj to bol pre ňu desivý zážitok, napriek tomu sa rozhodla, že nebude mlčať aosvoju skúsenosť sa podelí práve v knihe.

Prežili bitky, posmešky aj
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Divoká Miley Cyrus opäť v problémoch: Neuveríte, kto jej zavaril tentoraz!


Kate Winslet (40)

Ešte než Kate Winslet získala rolu svojich snov (Rose vTitanicu), musela ako neznáma študentka zniesť posmešky pre svoju postavu. Deti vškole si ju údajne doberali pre jej hmotnosť a vraj jej dali prezývku Špekaňa. Raz ju mali dokonca zavrieť vskrini. Práve táto skúsenosť ju motivovala vtom, aby na svojej postave popracovala aneskôr si mohla splniť svoje tajné herecké sny.

Prežili bitky, posmešky aj
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Hviezdne páry v ľúbostných snímkach: Tieto dvojice jednoducho patria k sebe


Winona Ryder (44)

Herečka svlastným menom Winona Horowitz si na škole prešla hotovým peklom. Údajne totiž zažila fyzickú aj psychickú šikanu. Nielenže ju slovne obťažovali, navyše ju raz zavreli do skrinky, kde ju opakovane kopali. Ktomu, aby sa knepríjemným skúsenostiam priznala ju primäla paradoxná situácia. Oniekoľko rokov neskôr, keď už bola slávna herečka, si totiž jeden ztých, ktorí ju šikanovali, chcel vypýtať podpis. Winona si údajne sradosťou vychutnala možnosť autogram odmietnuť apripomenúť mu všetko, čo ako dieťa musela prežiť.

Winona Ryder
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Keď sú ústa rýchlejšie ako mozog: Celebritné výroky vás skutočne rozosmejú


Viac o téme: Chris RockChristian BaleJackie ChanWinona RyderMiley CyrusMila KunisKate WinsletJessica Alba
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu