Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Courteney Cox sa pustila do novinárov: Nezaťahujte do rozvodu Angeliny a Brada aj Jennifer!

Jennifer Aniston, Courtney Cox Zobraziť galériu (3)
Jennifer Aniston, Courtney Cox (Zdroj: wewomen.com)

Herečka Courteney Cox (52) sa nedávno zastala svojej dlhoročnej kamarátky Jennifer Aniston (47). Podľa nej médiá rozohrali špinavú hru, do ktorej v súvislosti s rozvodom Aneliny a Brada Pittovcov neprávom zatiahli aj Jennifer Aniston.

„Nie je to oJennifer,“ povedala herečka pre magazín Entertainment Tonight. „Mám pocit, že to zhoršujeme tým, že otom vôbec hovoríme.“

Len deň po tom, čo sa svet dozvedel, že Angelina Jolie (41) podala žiadosť orozvod, sociálne siete doslova praskali náporom nových informácií anajmä škodoradostných fotografií Jennifer Aniston. Tá sa podľa nich zrozvodu svojho bývalého manžela Brada Pitta (52) teší najviac.

Courteney Cox sa pustila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Courteney Cox však nebola jediná, kto sa verejne rozhodol postaviť za Jennifer Aniston. Justin Theroux (45), súčasný manžel Jennifer Aniston, vpondelok označil vyjadrenia, že sa jeho manželka škodoradostne zudalostí teší, za nezmysly. „Je šokujúce, oaké témy sa ľudia zaujímajú, keď vo svete sa dejú oveľa dôležitejšie veci,“ vyhlásil Theroux.

Courteney Cox sa pustila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Ešte stále manželia Pittovci sa zosobášili vvroku 2014, no pár tvorili od roku 2005. Iskra údajne preskočila pri natáčaní spoločného filmu Pán apani Smithovci.

Viac o téme: Brad PittCourteney CoxAngelina JolieJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu