Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajomstvo drsňáčky z Rýchlo a zbesilo odhalené: Šikanovali ma, musela som sa biť!

Michelle Rodriguez Zobraziť galériu (4)
Michelle Rodriguez (Zdroj: SITA)

Hviezda sérií filmov Rýchlo a zbesilo si v novom filme zahrá úplne inú úlohu. Bude hrať učiteľku chlapca, ktorého v škole šikanujú v snímke Milton's Secret (2016). Mnohí diváci však vôbec netušia, aká blízka jej táto úloha je.

Presne tak. Aj táto drsňáčka bola kedysi šikanovaná. V najnovšom filme, v ktorom bude účinkovať si zahrá učiteľku, ktorá má pozdvihnúť ducha a pomôcť šikanovanému chlapcovi. Stale sa obeťou svojich spolužiakov, rovnako ako sa aj Michelle v minulosti stala obeťou šikany. To ju inšpirovalo, aby sa pridala s Donaldovi Sutherlandovi, ktorý si v snímke takisto zahrá.

Michelle Rodriguez
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Ach, tie letné lásky: Aj hviezdy vedia stratiť hlavu - toto sú ich romániky!


Vyrastala v New Jersey a podľa vlastných slov dospievať medzi tými deťmi bolo ťažké, povedala portálu The Hollywood Reporter na filmovom festivale vo Vancouveri."Ako dieťa som bola šikanovaná, no vyrovanala som sa s tým, síce trošku iným spôsobom, ale vyrovnala. Vyrastať v New Jersey je úplne iný level," povedala herečka.

Michelle Rodriguez
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

"Ak sa neprispôsobíte, zomriete alebo aspoň časť vašej duše bude rozdrvená. Niektorí ľudia sú v New Jersey naozaj zlí. Musela som sa naučiť biť naozaj skoro," pokračovalaherečka. Verme teda, že Michelle túto traumu prekonala a svoju úlohu zahrá dôveryhodne.

Michelle Rodriguez
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloMichelle RodriguezŠikanovanie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu