Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Charizmatický moderátor reality show Ostrov: Kto je Marián Mitaš?

Marián Mitaš Zobraziť galériu (5)
Marián Mitaš (Zdroj: TV Markíza)

Na obrazovkách televízie Markíza môžu diváci od 6. septembra sledovať dobrodružnú reality show Ostrov. Okrem úžasnej filipínskej prírody či rôznorodých charakterov súťažiacich zaujal určite aj jej charizmatický moderátor Marián Mitaš. Zistite o ňom niečo viac!

Psychopat, detektív, moderátor...

Marián Mitaš (*24. september 1980) nie je na televíznych obrazovkách žiadny nováčik. Vmarkizáckom seriáli Búrlivé víno si zahral psychopata Michala Oláha. Vjojkárskej Horúcej krvi zas účinkoval ako väzeň Karol. A za zmienku určite stojí aj jeho úloha policajného vyšetrovateľa vdetektívnom seriáli Mesto tieňov. Okrem herectva (a vsúčasnosti aj moderovania Ostrova), má však Marián Mitaš množstvo ďalších koníčkov apracovných aktivít.

Marián Mitaš
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Jeho láskou je bábkoherectvo

Vráťme sa však trošku do jeho minulosti. Marián sa po štúdiu na gymnáziu vPovažskej Bystrici rozhodol pre herectvo. A to napriek tomu, že vrodine žiadneho herca nemajú. Vyštudoval bábkoherectvo, ktorému sa venuje aj vsúčasnosti. Účinkuje v Dezorzovom lútkovom divadle, ktoré ako jediné na Slovensku pripravuje bábkové hry pre dospelých. Sám osebe tvrdí, že práve vbábkoherectve sa našiel. No ako môžeme vidieť, dobre mu to ide aj na televíznych obrazovkách.

Alena Mihulová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Prečítajte si ešte:Obrovský úspech: Slovák mieri do Hollywoodu!

Poznáte ho aj zrádia alebo klubov

Okrem hrania je tento všestranný človek aj vynikajúcim moderátorom. Vjednej zo slovenských rozhlasových staníc má vlastnú šou, vktorej je známy ako Mizzi. Khudbe má Marián Mitaš naozaj blízko. Spolupracuje totiž na festivale Wilsonic aobčas, ak mu to pracovné povinnosti dovolia, sa cez víkend stane DJ-om vklube.

Natáčanie Oláhovej smrti sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Zahral si aj sJessicou Chastain

Herecké umenie Mariána Mitaša mali možnosť posúdiť už aj diváci za hranicami Slovenska alebo Česka. Vroku 2015 získal úlohu vhollywoodskom filme The Zookeeper´s Wife azahral si tak po boku hviezd ako Jessica Chastain (známa zfilmu Marťan), či Daniel Brühl (Captain America: Civil War). Film ovojnových udalostiach zroku 1939 sa nakrúcal vPrahe.


The Zookeeper´s Wife
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Zuajme vás:Česká herečka má slabosť na Slovákov: Z ktorého fešáka bola hotová?

Vsúkromí je Marián Mitaš šťastným otcom dcér Dorotky a Terezky, ktoré má so svojou manželkou Katarínou.

Viac o téme: Marián MitašOstrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu