Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muži z nich idú úplne zošalieť: Toto sú tie najsexi ryšavky česko-slovenského filmu

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Už od nepamäti sa hovorí, že kto nemal ryšavku, nevie čo je láska. Spieva o tom aj legendárny Elán. Sympatické krásky s ohnivými vlasmi si podmanili divákov a stali sa pre nich sexsymbolom. Môže za to nielen ich herecké umenie, ale najmä jedinečný šarm.

Táňa Pauhofová

Sympatická Slovenka patrí dlhodobo k najpopulárnejším herečkám. Nie sú za tým iba jej schopnosti, ale neuveriteľný pôvab a sexepíl, ktorý privádza mužov do zúfalstva.Rodáčka z Bratislavy začala s herectvom už ako 12-ročná, ale snívala skôr o kariére súdnej lekárky. Napokon zvolila VŠMUa okamžitesa etablovala nielen na filmovej, ale aj divadelnej scéne.Jej široký filmový životopis momentálne uzatvára účinkovanie v dráme Lída Baarová či seriáli Zoo.

Táňa Pauhofová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Vica Kerekes

Ďalšia ryšavá kráska, po ktorej túži nespočetné množstvo mužov.Slovenka s maďarskými koreňmi EvaVica Kerekespatrí k herečkám, ktorým nahota vôbec nevadí a rada svoje telo ukáže aj filmovým divákom.Prezývku Vica si dala, pretože v Maďarsku žije jej menovkyňa Éva Kerekes a zhodou okolností pôsobí v podobnej oblasti.Divákom je známa najmä z filmovNestyda,Muži v nadějialeboNedodržaný sľub.

Vica Kerekes
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Barbora Švidraňová

Temperamentná herečka, ktorá v sebe skrýva neskutočnú dávku energie, očarí už na prvý pohľad.Rodáčka zo Žiliny si okrem pôsobenia v Slovenskom národnom divadle vyskúšala aj účinkovanie v úspešných seriáloch Panelák a Búrlivé víno.Divákov okrem toho bavila aj v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. Prekvapením pri sexy ryšavke je fakt, že po svojom boku momentálne nemá žiadneho priateľa.

Barbora Švidraňová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Anna Geislerová

Sexi ryšavky nenájdete len v slovenských hereckých kruhoch. Svoje by o tom vedeli aj českí diváci, ktorí už dlhodobo obdivujú nielen herecké umenie Anny Geislerovej.Populárna kráska oslávila tento rok už 40. narodeniny, no na šarme jej to vôbec neubralo.Držiteľka piatich Českých levov sa ako tínedžerka vydala do Milána, pretože túžila po kariére modelky.Osud jej však napísal úplne iný životný príbeh. Treba podotknúť, že veľmi úspešný.

Anna Geislerová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: elle.cz)

Lenka Vacvalová

V rebríčku nechýba ani pomerne prekvapujúce meno. Je ním práve očarujúcaslovenská herečka a moderátorka, ktorá nehviezdi doma, ale v Česku. Jej prvou vážnou úlohou bola postava vášnivej milenkyv Ordinaci v růžové zahradě.Objavila sa aj v seriáliSanitka 2, v komédii Kameňák 4,natočila roadmovie po boku charizmatického hollywoodskeho hercaMaddsa Mikkelsena, no úspešne pokračuje najmä v kariére moderátorky.

Lenka Vacvalová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: ihot.cz)

Kristína Farkašová

Zoznam sexi ryšaviek uzatvára ďalšia prekrásna Slovenka. Kristína Farkašová pochádza z hereckej rodiny. Jej otcom je známy herec Boris Farkaš. Príťažlivá kráska sa presadila najmä v rôznych seriáloch, od roku 2008 jej patrí miesto moderátorky relácie Postav dom, zasaď strom.Je rozvedená s kolegom Kamilom Mikulčíkom, pravé šťastie našla až po boku televízneho moderátora Juraja Hajdina, s ktorým má dvojičky Matildu a Elu.

Kristína Farkašová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: www.slovakwoman.sk)

Viac o téme: Vica KerekesTáňa PauhofováBarbora ŠvidraňováAnna GeislerováLenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu