Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce odhalenie v Hollywoode: Znásilnil ma vedúci štábu!

Rose McGowan Zobraziť galériu (4)
Rose McGowan (Zdroj: SITA)

Rose McGowan, herečka známa najmä z amerického seriálu Čarodejnice, sa nedávno otvorila o svojom otrasnom zážitku. Podľa jej slov sa stala obeťou jedného vedúceho štábu. Sériov príspevkov na sociálnej sieti Twitter otvorila tému znásilňovaných žien v Hollywoode.

V sérii svojich príspevkov vyzvala filmový priemysel, pretože jej neposkytol dostatočnú podporu potom, čo ju podľa jej slov znásilnil vedúci štúdia. Pod tagom #WhyWomenDontReport (prečo to ženy neohlasujú) McGowan v prvom príspevku napísala: "Trestný právnik(ženský) mi povedal, že kvôli sexuálnym scénam, ktoré som natáčala, by som nikdy nevyhrala spor proti vedúcemu."

Rose McGowan
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Pokračovala ďalším príspevkom: "Pretože to bolo verejným tajomstvom v Hollywoode (aj médiách), ponížili ma, zatiaľ čo môjho násilníka vychvaľovali." Pokračovala ďalšími dôvodmi: "Pretože môj expriateľ predal náš film tomu násilníkovi na distribúciu."


​Mohlo by vás zaujímať: Obľúbená herečka v putách: Vzali ju z protestu za mreže kvôli popularite?


Jej výroky príchadzajú v nadväznosti na viaceré obvinenia republikánskeho kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa, ktorý však všetky obvinenia odmieta. Tieto príspevky mali rozprúdiť verejnú diskusiu o tom, čo sa nazýva "kultúrov znásilnenia (násilia). Rose McGowan na Twitteri podporuje mnoho žien.

Rose McGowan
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

McGowan je veľmi otvorená v otázkach o jej sexuálnom napadnutí a nedávno prirovnala aj chôdzu po červenom koberci v Hollywoode k tzv. "vizuálnemu znásilneniu". Rose McGowan si diváci pamätajúnajmä ako štvrtú stratenú sestru Paige z amerického seriálu Čarodejnice. Zahrala si aj vo filmoch Quentina Tarantina Grindhouse: Auto zabijak (2007) a Grindhouse: Planéta Teror (2007).

Rose McGowan
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: HollywoodRose McGowanZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu